FLITH Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 A ja bym prosił Bohatera tego topicu :-D o wynik z Cinebench 9.5: http://www.cinebench.com/ Byłbym niezwykle wdzięczny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 spi1m na 3198MHz, a screen na 3202 :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 spi1m na 3198MHz, a screen na 3202 :? w max screen się nie bawiłem :D po prostu 1M nie przeszlo na 3200 :-P co do cinebencha ... moooże kiedyś zrobie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 2 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2006 Jakieś postępy :wink: ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 Mhm :huh: nie dość ze tu nic nie pisze to na gg też go nie ma :) Ja tam nie zapeszam ale myśle ze jeśli wszystko co na dziś zaplanował wyszło to jutro będzie ciekawie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 Wpadł w moje łapki oczekiwany - wysokomnożnikowy m780 :D i ... niestety ma krzywy rdzeń :D po prostu wypukły co niestety sprawia że proc ma barierę przy 3GHz :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 krzywy rdzeń? :blink: chodzi Ci o tą maźdź czym polany jest rdzeń? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Balu Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 Dokręć na chamca* *nie odpowiadam za uszkodzenia sprzętu ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 krzywy rdzeń? :blink: chodzi Ci o tą maźdź czym polany jest rdzeń? nie - chodzi mi o rdzeń jest wypukły Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam16v Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 Wypukły? to wogóle możliwe? jeśli tak to może trzeba by jakąś podkładką z miedzi zmontować i zapolerować ja na wklęsło i metoda prób i błądów. może lepiej się schłodzi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 wypukły rdzeń? :o ihs może, ale rdzeń ? :x zapodaj fotke tej wypuklości w rzucie z boku... :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 hmm to brzmi niebywale, ale Yoto zna się na kompach, więc faktycznie coś jest nie tak... na czym poleciał 3 GHz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 MaSell ma zonka ze swoimi zabawkami, teraz Ty. chyba czas nie sprzyja ocerom :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 MaSell ma zonka ze swoimi zabawkami, teraz Ty. chyba czas nie sprzyja ocerom :( a matizowi mobo sie zjarala Wypukły rdzeń :blink: Brak mi słów... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 MaSell ma zonka ze swoimi zabawkami, teraz Ty. chyba czas nie sprzyja ocerom :( ano - można się zniechęcić :D wygląda to tak : (nożyk nie jest krzywy :D) a 730 jest równa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
victor89 Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 (edytowane) jakim cudem jajo może być krzywe - z takim zaburzeniem struktury rdzenia procek nie ma prawa działać! edit: o w morde :| Edytowane 9 Marca 2006 przez victor89 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
myrddin669 Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 ale działa :D pentiumy są mocne ;) ale serio to faktycznie jest MEGA-ZWAŁA!!! wpółczuję pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dejot Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 heh jaja :lol: wyszlifuj dziada :P :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 (edytowane) heh jaja :lol: wyszlifuj dziada :P :lol: zastanawiam się jak ... :D proc do 2,95V idzie ładnie - ok 1,55V woda 26 stopni ... potem są schody max 3Ghz (może 3015) i to woda 0 stopni, 1,7V ....) Edytowane 9 Marca 2006 przez yotomeczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
victor89 Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 heh jaja :lol: wyszlifuj dziada :P :lol: jeśli to gołe jajo - wolałbym tego nie robić - przy tym wymiarze technologicznym TAKA nierównośc wewnątrz rdzenia powinna uśmiercić procka - a ten sie jeszcze podkręca jaja jak moherowe berety :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dejot Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 jeśli to gołe jajo - wolałbym tego nie robić - przy tym wymiarze technologicznym TAKA nierównośc wewnątrz rdzenia powinna uśmiercić procka - a ten sie jeszcze podkręca jaja jak moherowe berety :] no to trzeba go wyrównac to poleci dużo wyżej :lol: :P wyżłobić w coolerze (bloku ;))wgłębienie pod rdzeń :lol: albo założyć ihs'a jakiegoś :P oc blokuje rdzeń czy wysokie tempy przez niepełny docisk coolera (bloku - nie wiem czym go chłodzisz :P :lol:) ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 nawet nie wiem co powiedziec :| jak kupowales przez neta to odeslij w ciagu 10 dni ;] popros o sztuke z roznym rdzeniem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 ano - można się zniechęcić :D wygląda to tak : (nożyk nie jest krzywy :D) http://img406.imageshack.us/img406/2816/cpu0062qx.jpg http://img331.imageshack.us/img331/4265/cpu0129ga.jpg a 730 jest równa http://img331.imageshack.us/img331/4618/cpu0057fh.jpg http://img331.imageshack.us/img331/5732/cpu0011aw.jpg :blink: ta wypukłość nawet duża jest a 730 idealna B) btw. a próbowaleś nawalić duzo pasty na jajko? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
victor89 Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 :blink: ta wypukłość nawet duża jest a 730 idealna B) btw. a próbowaleś nawalić duzo pasty na jajko? a co to pomoże? Taka ilość pasty na rdzeniu wpływa bardzo negatywnie na przekazywanie ciepła z krzywego jądra do rozpraszacza cieplnego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 ja bym kawalek blaszki miedzianej podszlifowal pod rdzen i miedzy blok a cpu wlozyl - lepsze to niz takie jajo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biegi Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 ale zonk chinczyki cos popsuli w tych swoich małych przydomowych fabryczkach ja tu ślede ten temat od samiuśkiego początku i myslałem ze Yoto walnie w końcu WR moze by tak zrobic konkurs na najwyżej taktowane krzywe jajo ?? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
victor89 Opublikowano 10 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2006 ja bym kawalek blaszki miedzianej podszlifowal pod rdzen i miedzy blok a cpu wlozyl - lepsze to niz takie jajojego jajko - niech robi co chce :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 10 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2006 no to trzeba go wyrównac to poleci dużo wyżej :lol: :P wyżłobić w coolerze (bloku ;) )wgłębienie pod rdzeń :lol: albo założyć ihs'a jakiegoś :P oc blokuje rdzeń czy wysokie tempy przez niepełny docisk coolera (bloku - nie wiem czym go chłodzisz :P :lol: ) ? ja bym kawalek blaszki miedzianej podszlifowal pod rdzen i miedzy blok a cpu wlozyl - lepsze to niz takie jajo pomyslalem o tym juz za Tomaszka, dzisiaj wysylam do niego IHS po celinie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 10 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2006 celina tez wypukła :D ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 10 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2006 celina tez wypukła :D ? nie, z nudow z s478 sie lga zrobilo :D yoto jest bardzo zdolny i jakos sobie poradzi, moze o tyle na wc moze roznicy nie byc, ale juz na fc/ln2 bedzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...