binek Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 wyprzedzono mnie, wlasnie plyty widzialem na newegg, sa po 200 i 280$ wiec cholernie drogo, na pewno nie posiadaja zbyt duzych mozliwosci o/c po spadku temperatury jakies wieksze mozliwosci? pewnie testujesz :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 juz bym wolal http://sklep.benchmark.pl/pelny_17324.html ale tylko do o/c procka raczej, troche modow by sie porobilo i jazda, szkoda ze agp tylko 4x :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 (edytowane) juz bym wolal http://sklep.benchmark.pl/pelny_17324.html ale tylko do o/c procka raczej, troche modow by sie porobilo i jazda, szkoda ze agp tylko 4x :/ No to nie bardzo rozumiem ... Za te kase to ja bym sobie darował w końcu za mobo z przejściówką dałem niecałe 500 >> Lancer - tak się składa że chciałem co innego ale jak zwykle w tym pop... kraju nie było Kup takiego Opka za 1000 (165) w Polsce to będziesz masta :D Ostatnie doniesienia z frontu - windy się rozsypały, seagatey 7200.9 160GB mobo chyba nie lubi ... OC nie poszło do przodu :cry: Edytowane 11 Grudnia 2005 przez yotomeczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 to nie za fajnie ale wierze ze sie nie poddasz i jeszcze dzis nowa winda bedzie stala :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wampir Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 No pewnie jeszcze cale 90min zostalo z tego dnia :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 Jak shima i pro zapinke dzis zrobił to wierze ze jeszcze przed godziną zero wróci z nową windą i nowymi rekordami :) Trzymam kciuki yoto! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 Jak shima i pro zapinke dzis zrobił to wierze ze jeszcze przed godziną zero wróci z nową windą i nowymi rekordami :) Trzymam kciuki yoto! :D jak mi jeszcze ktoś powie jak toto zmusić do odpalenia instaki wind z CD :mur: bootuje z płytki, dowolny klawisz spowoduje uruchomienie z CD i ciemność :cry: Intel bezproblemowy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 (edytowane) ojojoj z tym problemem to moze sgj coś poradzi ;) Edytowane 11 Grudnia 2005 przez Soker Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zulusman Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 1000 zl...+ przejsciowka... Masakra.... Fajnie ze kopie w 3D2k1 venice 2,9 ale co z tego ? Dla mnie prosze Cinebench zrobic... Tak jak Lancer pisze, podobne pieniadze za opn165. Wynik tez podobny bedzie ??? A jesli chodzi o SPI, to wynik na sporo nizszym poziomie niz 2700, chyba ze liczysz pamieci...tyle ze na AMD tak nisko by nie szly ;) Narazie spoko, bo chlodzenie nie tego. Czekam na screny z zimna woda... wtedy to bedzie mialo sens... powodzenia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 Jak masz zwykłą płytę z XP, to sprobuj wersji zintegrowanej z service pack(mozna zintegrowac samemu). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
binek Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 (edytowane) faktem jest ze ta plyta ktora posiada teraz za niewygorowana cene i tak niezla jest do o/c, choc napiecie pewnie by wolal wyzsze. Moze w przyszlym roku jak wyjdzie Yonah to pomysle :-) A probowales bootowac z dyskietki? pamietam ze tez mialem taki problem, ale nie pamietam rozwiazania. probowales na stockowych ustawieniach bootowanai? Edytowane 11 Grudnia 2005 przez binek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin_ Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 Ostatnie doniesienia z frontu - windy się rozsypały, seagatey 7200.9 160GB mobo chyba nie lubi ... OC nie poszło do przodu :cry: O ile pamiętam chipset 915 nie ma blokady pci/agp i tu jest pies pogrzebany. Może spróbuj ustawić FSB 200 i podgoń mnożnikiem (max to 14x, tak?) Z ciekawości: dałoby radę (tak na oko) zainstalować na tę przejściówkę jakiś lepszy cooler (np. jakiegoś Pentagrama, one są zwężone u podstawy)? Może bym się kiedyś skusił na takie coś... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 12 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2005 No tak jestem debilem nie kupiłem 2 jajowca ... a na domiar złego nie padł żaden WR ... Papa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia666 Opublikowano 12 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2005 Yoto nie przejmuj sie, sa ludzie co w ciebie wieza! To dopiero pierwsze dni z ta pltforma, wiec napewno bedzie lepiej! Wybrales inna droga niz wiekszosc i za to trzeba cie szanowac! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 12 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2005 No tak jestem debilem nie kupiłem 2 jajowca ... a na domiar złego nie padł żaden WR ... Papa Tomuś mówiłem ziółka pij ;] nie martw sie .. kazdy ma po trochu racji .. Lancer i Zulu .. i Ty tez ... aczkolwiek zalezy czy ktos szuka odmiany czy szuka extra wydajnosci .. ja bym sie na intela tez nie rzucił .. ale ty sie zdecydowales to teraz dokoncz .. i pokaz ze potrafisz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 12 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2005 Wlasnie mi na myśl przyszła pewna sławna maksyma wypowiedziana przez jednego z byłych premierów RP :D ale mam nadzieje ze Yotomo jeszcze nie kończy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 12 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2005 No tak jestem debilem nie kupiłem 2 jajowca ... a na domiar złego nie padł żaden WR ... Papa To powinno cie zmotywować do tego, żeby im pokazać że to była dobra decyzja. Zaprezentuj chłopakom na co cie stać :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kagan Opublikowano 12 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2005 Siema. Nie wiecie czy w Polsce można dostać tego adaptera??? pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wampir Opublikowano 12 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2005 Wlasnie mi na myśl przyszła pewna sławna maksyma wypowiedziana przez jednego z byłych premierów RP :D ale mam nadzieje ze Yotomo jeszcze nie kończy ;) bo ten co to mowil to juz skonczyl :D ale fakt faktem ze bedzie to oldscholowe oc, ja tam juz swinie kupilem i wrzucam do niej pare groszy co jakis czas , na x2 bo sie boje ze na mnie nakrzycza za to ze jestem oryginalny :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawell262 Opublikowano 12 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2005 Yoto.. gdzie kupiłeś adapter? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 12 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2005 Yoto.. gdzie kupiłeś adapter? u pepików przez Ibiza Ma ktoś może asusa P4GPL-X ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kagan Opublikowano 12 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2005 u pepików przez Ibiza Ma ktoś może asusa P4GPL-X ?? a daloby sie zalatwic takiego adaptera :D ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 12 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2005 Odpowiem za yotomeczka, bo pewnie zajęty ;) Dałoby się u pepików przez Ibiza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kagan Opublikowano 12 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2005 Dałoby się u pepików przez Ibiza.Mógłbys jaśniej bo nie czaje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 12 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2005 Pepiki- nasi czescy bracia. Ibiz- gość zajmujący się sprowadzaniem sprzętu z Czech właśnie. Z nim się skontaktuj w sprawie tej przejściówki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 12 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2005 Zglaszasz sie do tego Pana -> http://forum.purepc.pl/index.php?showuser=15856 On jest chyba raz na tydzien u Pepikow po sprzet . Na allegro ma nicka ibizzz , sprawdzony uzytkownik . Mowisz mu co potrzebujesz i za pare dni masz to u siebie... No moze nie za pare , ale w kazdym badz razie najprostsza droga kupienia takiej przejsciowki... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buu Opublikowano 12 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2005 Mógłbys jaśniej bo nie czaje? U ibiza :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 13 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2005 Chyba moje mobo cosik niedomaga .. WC z wodą 10 stopni no do krętliwych to mój mobilek nie należy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
myrddin669 Opublikowano 13 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2005 brawo yoto :) cos mi ten slaby czas w 16m smierdzi jakims ustawieniem windy! memeory system management to pewnie zmieniles, ale sprawdz jeszcze ile winda ustawia sobie cache'u na tym procku i inne takie :D i 1m miażdży a 16m kiszka :| windows musi cos mulić [OT] znowu w temacie opteronów :lol: załatwcie mi tego 165 za 1000zł ;) bo wiem, że w stanach są za ok 350$, w UK 240-250Funta a w europie (holandia, niemcy) 360EUR, to jak to jest ze wy za tysiaka macie??? moze te wasze 165 są z tira jakiegoś co??? :lol: no offence, po prostu denerwuje mnie takie glupie gadanie i licytowanie sie kto taniej kupil!!! takze yoto wcale moim zdaniem nie wyszedles zle na tym mobilu, bo za 1000 to ciezko jest kupic 148 a co dopiero 165 teraz!!! pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 13 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2005 brawo yoto :) cos mi ten slaby czas w 16m smierdzi jakims ustawieniem windy! memeory system management to pewnie zmieniles, ale sprawdz jeszcze ile winda ustawia sobie cache'u na tym procku i inne takie :D i 1m miażdży a 16m kiszka :| windows musi cos mulić [OT] znowu w temacie opteronów :lol: załatwcie mi tego 165 za 1000zł ;) bo wiem, że w stanach są za ok 350$, w UK 240-250Funta a w europie (holandia, niemcy) 360EUR, to jak to jest ze wy za tysiaka macie??? moze te wasze 165 są z tira jakiegoś co??? :lol: no offence, po prostu denerwuje mnie takie glupie gadanie i licytowanie sie kto taniej kupil!!! takze yoto wcale moim zdaniem nie wyszedles zle na tym mobilu, bo za 1000 to ciezko jest kupic 148 a co dopiero 165 teraz!!! pozdro no mnie też coś śmierdzi ... podejżewam że mobo jest niedo końc teges ... sprawne (nie moge wind z bootowalnej płytki zainstalować, kłopoty z instalacja sterów mobo ....) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...