jorda88 Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 Za każdym razem gdy odpalam kompa to podczas właczania restartuje sie (odbywa sie to w różnych miejscach- ostatnio gdy juz pokazuj sie pulpit, a wczęsniej podczas czarnego screenu z napisanem Windows). Wystepuje tylko 1 restart później po scandisku urchamia sie i działa normlanie. Ale draźnie mnie to. Zauważyłem jeszcze jedna przypadłość. Posiadam 2 dyski (jeden w kieszeni). Jesli go wyciagne to czasie kilka urchomień przebiega normlanie (ale nie zawsze), nastepnie zas 1 restart Konfiguracja taka jak w podpisie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muniek Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 Na tym forum to juz rytual - jaki zasilacz?? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jorda88 Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 cheftec 360 (chyba tak sie pisze) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RBS Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 mam tensam problem od jakiegos czasu mianowicie po zalogowaniu sie komp zwiesza sie na pół sekundy i resetuje po czym wszystko działa dobrze i zero zwieszen czy innych takich morzna cały dzien siedziec n akompie i nic wie ktos o co morze chodzic?? ja mam zasilacz 420w chieftec Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jorda88 Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 U sasiada było podobnie ale jemu kondestory na płycie wylały. Moja płyta jest 3 miesieczna a od 2tyg sa takie restarty- kondestary cał, wszystkie testy na stabilnosc przechodzi, nic sie nie wiesz działa jak burza tylko zawsze 1 restaet na starcie :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jorda88 Opublikowano 13 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2005 Kotoś ma jakies pomysły ?! Moje sie juz wyczerpały :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 13 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2005 (edytowane) 100% sprzet rozebrac i jeszcze raz wlozyc ale pozadnie :P jak nic nie da to moze w logach cos jest jak nie to 100% sprawne czesci i sprawdzanie RAMu i procka moze nawet plyty :( P.S. jest UPS? a moze dobra listwa? Edytowane 13 Grudnia 2005 przez avecezary Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jorda88 Opublikowano 15 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2005 100% sprzet rozebrac i jeszcze raz wlozyc ale pozadnie :P jak nic nie da to moze w logach cos jest jak nie to 100% sprawne czesci i sprawdzanie RAMu i procka moze nawet plyty :( P.S. jest UPS? a moze dobra listwa? JEst listwa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...