Kubix Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 Modyfikuje komputer po kilku latach :D i w starym zasilaczu mialem dwa wyjscia jedno zeby podlaczyc monitor i drugie zeby podlaczyc zasilacz do pradu. Teraz kupilem nowy zasilacz i mam tylko jedno wyjscie, co zrobic ??? Odpowiedz jest pewnie banalna, ale ja przespalem kilka lat i nie wiem co sie dzieje na rynku komputerowym :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 (edytowane) Albo zmodujesz sobie (zasilacz i kabel ;) ) lub kupisz kabel do monitora :>?:)? Edytowane 11 Grudnia 2005 przez Domik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubix Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 Czy nie ma problemu i mozna podlaczyc monitor bezposrednio do pradu ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 Są specjalne kable ;) z tego co wiem monitory mogą pobierać napięcie bezpośrednio z sieci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 Kabel zasilający do monitora jest taki sam jak ten od zasilacza- kup i podłącz monitor bezpośrednio do gniazdka 230V. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...