theRav Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 Potrzebuję jakiegoś urządzonka do wygodnego czytania tekstów. Chodziłoby mi o coś bardzo prostego, nawet czarno-białego i taniego. Kiedyś coś obiło mi się o uszy o czymś w rodzaju "kartki" lcd na której można wyświetlać tekst ale nigdzie nie mogę czegoś takiego znaleść. Laptop to zdecydowanie za duża maszyna jak dla moich potrzeb - i za ciężka i za droga. Może palmtop ale nie wiem niestety na ile w praktyce wygodne jest czytanie z tego tekstu. Macie może jakieś sugestie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 Czytanie czy skanowanie :>? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 1. Wygodnie to tabletPC ale to niestety drogie zabawki. Duzo drozsze niz laptopy. 2. Mniej wygodnie ale taniej to jakis pda. Wystarczy tania zirka lub pocketpc za okolo 400-500 zlotych. Uzywam pocketa od dawna do czytania. Czytam codziennie artykuly z gazet i newsy ktore generuje redfish. Moim zdaniem bardzo wygodne rozwiazane. Popytaj wsrod znajomych, na pewno ktos ma pda jakiegos. Duzo informacji znajdziesz na pdaclub.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artudi2 Opublikowano 12 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2005 Pozwolę sobie podpiąć się do tematu. A gdyby jednak laptop do czytania (oglądania skanów). to czy moglibyście poradzić na jakie rzeczy zwrócić uwagę? 15,4" czy 15"? 1280x800 czy 1024x768? Coś jeszcze się liczy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...