Pawel_k Opublikowano 19 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2002 SpiderMan - jak to zrobią to już widzę posty na forum: Zmontowałem sobie WC wg. instrukcji z KŚ i puściła mi mocowanie wężyka na bloku :P Cały komp zalany. Co mam zrobic? Zdesperowany - 14 lat :lol: "uzyj suszarki i powies na sznurku na balkonie" :wink: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 19 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2002 SpiderMAN - to po wpływem lektury Bravo na lekcji geografii :P Do czego to doszło. Żeby już nuduff w szkole grać w karty i czytać bravo :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donio Opublikowano 19 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2002 Nie w Kś jeszcze nigdy nic niebyło o wc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 19 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2002 Nie w Kś jeszcze nigdy nic niebyło o wc :)nie kus losu :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 Nie w Kś jeszcze nigdy nic niebyło o wc :)nie kus losu :wink:Lepiej zeby nie bylo, bo beda wtedy niezle jaja. :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...