Kwiecień Opublikowano 18 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2002 Niedługo będe zamawiał kolumny w usa i moge coś dla kogoś sprowadzić. Więcej info na priva. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 Sprzęt będe zamawiał ze strony www.goglegear.com . Jeśli ktoś jest zainteresowany to koszty wysyłki będą wynosiły ok. 30zł na osobę. Sprowadzić mogę wszystko. Co do zapłaty to połowa w chwili zamówienia na konto a druga połowa po otrzymaniu towaru. Więcej informacji wkrótce :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thorr Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 Jesli daloby sie zalatwic to ja sie pisze na typowo "amerykanckiego mielonego". Takiego hamburgerka to bym wciagnął ;-) A jak bedzie jeszcze cieply to daje nie 30 a 40 za przesyłke Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JuLeK Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 Sprzęt będe zamawiał ze strony www.goglegear.com . Jeśli ktoś jest zainteresowany to koszty wysyłki będą wynosiły ok. 30zł na osobę. Sprowadzić mogę wszystko. Co do zapłaty to połowa w chwili zamówienia na konto a druga połowa po otrzymaniu towaru. Więcej informacji wkrótce :) A kiedy zamawiash..? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 ja tez bym cos zamówił .A konkretnie radka 8500le(9100)tylko musze sprawdzić ceny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 a mógłbyś mi sprawdzic ile kosztuje ten radek bo coś nie umiem go na tej stronie znaleść .I jak byłbyś taki dobry podać mi cene ale w złotówkach Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 no ja też bym coś chciał. własnie sprawdzam ceny. niedługo się odezwę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 Aaah teraz o tym mówisz, kiedy już wydałem prawie całą kasę. Napisz kiedy zamawiasz, bo jak po świętach, to może zgromadzę kasę - nowa grafa by mi sie przydała. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 soryy ,ale daj jakis dokladny link do tego sklepu bo to nagórze nie umiem obsluzyc. daj link gdziemoge odrazu wybrac produkty, czyli ich opis cena itp. chdozi mi dokladnie o RAM, wiec prsoze przeslac linka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 Dokładnie, teraz sie odzywasz, kiedy ja przez ostatnie 2 tygodnie wydałem ze 300zł na śmieci. Jakbym wiedział, ze będzie taka akcja to bym zaoszczędził, a tak [gluteus maximus] :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 U góry był błąd w nazwie strony. www.googlegear.com . Sprzęt zamawiam w styczniu ale moge go sprowadzić max. dla jakichś 5 osób. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 ja już sprawdzam...za chwilę powiem o co proszę... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaz Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 Dowiedz sie czy sa P4 1,8A na jadrze C1 Napewno kilka osob byloby zainteresowanych. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...