RafalB Opublikowano 17 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2002 czy są już testy kyro 2 se (jak są to dajcie sznurki) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 17 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2002 czy są już testy kyro 2 se (jak są to dajcie sznurki) Eee tam jakieś badziewie. :twisted: GF >> Kyro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 18 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2002 E tam od razu badziewie. Po prostu kart spóźniona o rok. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafalB Opublikowano 18 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2002 jak macie drzewo na ORT: ORT: ORT: kturym rosną pieniądze to możecie se kupować Radeony i Geforsy ( czy to jest dla was normalka dawać za nową karte 1300 zł ,przepraszam bo dla mnie nie) więc moje kyro 1 wymienie na kyro 2 se i przez najbliższy rok będę się cieszył płynnością we wszystkich grach ( o kant [gluteus maximus] se można t&l oraz wszystkie nowości jak shadery czy inne badziewie rozbić jak rzadnego z tego porzytku ,no może jakiś jest ale nikły -w NvidiaMarku będziesz miał dużo pk -cha cha ,na ch.. mi NvidiaMark jak w niego nie gram) dam se rękę uciąć ,że zaraz namnie najedziecie ale taka jest prawda -nie ma sensu kupować karty z 1400 zł żeby mięć więcej w NvidiaMarku to po prostu bez sensu (na moim sprzęcie w NvidiaMark 2001 se mam 2200 pk i mnie to wali ,że kolega na gf 2 mx 400 ma 2500 bo i tak u mnie wszystko chodzi dużo lepiej -bez urazy dle Geforsowców sory ,że tak dużo ale niekture wasze opinie mnie irytują( mój podpis to tylko tak z przekory) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolo Opublikowano 18 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2002 Sam bym sobie kupił takie kyro, bo ten tnt2 to niezła ch%^%^ na dzień dzisiejszy. Tak nawiasem mówiać miałem przez jakiś czas GF2 MX, a qmpel Kyro 1, no i musze powiedzieć, że we wszystkim oprócz je%^%^%^ 3DMarka (2500/1900 dla GF2) to kyro lepiej biegało. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 18 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2002 Sam bym sobie kupił takie kyro, bo ten tnt2 to niezła <span style="color:red;">[ciach!]</span>nia na dzień dzisiejszy. Tak nawiasem mówiać miałem przez jakiś czas GF2 MX, a qmpel Kyro 1, no i musze powiedzieć, że we wszystkim oprócz <span style="color:red;">[ciach!]</span>ego 3DMarka (2500/1900 dla GF2) to kyro lepiej biegało. Ja tam niewiele wiem o Kyro, ale GF2 MX jest niewiele lepszy od TNT2 ULTRA (albo nawet taki sam) - czyli słaby. Poza tym wiarygodne testy robi się w grach a nie w benchmarkach (niestety). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolo Opublikowano 18 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2002 Też praktycznie nie widze różnicy pomiędzy TNT2 ULTRA, a GF2MX, chyba że znów w malo wiarygodnym 3dmarku. Niesteym ja mam M64 i to jest porażka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fudoshin Opublikowano 18 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2002 to ktos cos wie o tym kyro 2se? bo ja mam rive tnt1 i jesli nie bede mial kasy na nowke sztuke matroxa, to pewnie pierwsza karta ktora sie zainteresuje bedzie wlasnie kyro :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 18 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2002 to ktos cos wie o tym kyro 2se? bo ja mam rive tnt1 i jesli nie bede mial kasy na nowke sztuke matroxa, to pewnie pierwsza karta ktora sie zainteresuje bedzie wlasnie kyro :) A nie możesz kupić użuwanej GF2 Ultra albo Ti? Wiem, że lepiej nowe, ale... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fudoshin Opublikowano 18 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2002 nie no generalnie moglbym, ale z racji tego, ze glownie na kompie pracuje (lub udaje ze pracuje, co jest nawet czestsze) to chcialbym karte o jak najlepszej jakosci obrazu w 2d a slyszalem, ze w gf jest ona gorsza Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
millor Opublikowano 20 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2002 Hercules jest zajebisty a to S-vhs nic dodoć Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mighn Taghor Opublikowano 20 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2002 znaczy że obywatel twierdzi że T&L jest niepotrzebny? - to ciekawe w jaką nową gre obywatel gra, że go nie potrzebuje? :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2002 Przy dobrym procesorze T&L może się okazać zbędne lub niewielka będzie różnica. Raz testowałem z ciekawości w 3dmarku na software rendering i powiem wam ,że momentami ilość fps była identyczna. Oczywiście ogólnie test wypadł gożej ,ale różnica nie była kolosalna (nawet nie 20%). Wydaje mi się ,że proc AMD + Kyro to jest wymiatacz :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
millor Opublikowano 20 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2002 RTCW mam 68 fps na max detail 1024x... demo checkpoint i co mało!?!?? A jak dopadne stery 15.xxx i założe chłodzenie na karte to z 77 FPS będzie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
millor Opublikowano 20 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2002 dodam że bez kręcenia proca szczególnie FSB 42 FPS :cry: Jak wysłać SMS ZA GRANICE Z SIECI???????? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafalB Opublikowano 20 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2002 we wszystko co się teraz pojawia da się grać nawet na moim kyro 1 w RTCW w 1024x768x32 +max detale przeszedłem całą grę (min 30 fps) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crevw Opublikowano 20 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2002 Jak wysłać SMS ZA GRANICE Z SIECI???????? Ze strony operatora klienta, któremu chcesz wysłać! 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devdd Opublikowano 21 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2002 znaczy że obywatel twierdzi że T&L jest niepotrzebny? - to ciekawe w jaką nową gre obywatel gra, że go nie potrzebuje? w kazda nowa gre... stara tez. I jakosc nie umarlem bez T&L. Predkosc tez na poziomie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolo Opublikowano 27 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2002 widział kto może jakie testy tej karty :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 27 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2002 znaczy że obywatel twierdzi że T&L jest niepotrzebny? - to ciekawe w jaką nową gre obywatel gra, że go nie potrzebuje? w kazda nowa gre... stara tez. I jakosc nie umarlem bez T&L. Predkosc tez na poziomie... To se odpal GTA 3 to odrazu wyrzucisz ten wynalazek na smieci. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalwas Opublikowano 27 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2002 Ja jakoś mniałem Hercules 3D Prophet 4500 na Kyro 2 64MB i byłem zawiedziony. Karte zmieniłem z Geforca 256 32MB firmy Mint i musze wam powiedzieć że Kyro jest do [gluteus maximus]. Znośnie chodzą tylko FPP i to nie wszystkie. Karta jest w nich porównywalna z GeForce 2GTS. Ale powiem wam że w niekórych grach np. Rally Trophy (z wpisami w rejestre) jest tragedia na poziomie TNT 2 M64 albo jeszcze gorzej. Zato kyro pod wzgkędem nasycenia kolorów nie pobije żadna karta. To był szok jaka jest różnica w grze, to był jakiś filper 3D, między Kyro 2 a TNT 2M64 albo GeForce 256. Za cene kyro lepiej kupić używanego GeForce 2GTS albo Pro albo nowego MX400 64MB z TV-Out Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...