Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

jak macie drzewo na ORT: ORT: ORT: kturym rosną pieniądze to możecie se kupować Radeony i Geforsy ( czy to jest dla was normalka dawać za nową karte 1300 zł ,przepraszam bo dla mnie nie) więc moje kyro 1 wymienie na kyro 2 se i przez najbliższy rok będę się cieszył płynnością we wszystkich grach ( o kant [gluteus maximus] se można t&l oraz wszystkie nowości jak shadery czy inne badziewie rozbić jak rzadnego z tego porzytku ,no może jakiś jest ale nikły -w NvidiaMarku będziesz miał dużo pk -cha cha ,na ch.. mi NvidiaMark jak w niego nie gram) dam se rękę uciąć ,że zaraz namnie najedziecie ale taka jest prawda -nie ma sensu kupować karty z 1400 zł żeby mięć więcej w NvidiaMarku to po prostu bez sensu (na moim sprzęcie w NvidiaMark 2001 se mam 2200 pk i mnie to wali ,że kolega na gf 2 mx 400 ma 2500 bo i tak u mnie wszystko chodzi dużo lepiej -bez urazy dle Geforsowców

sory ,że tak dużo ale niekture wasze opinie mnie irytują( mój podpis to tylko tak z przekory)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sam bym sobie kupił takie kyro, bo ten tnt2 to niezła ch%^%^ na dzień dzisiejszy.

Tak nawiasem mówiać miałem przez jakiś czas GF2 MX, a qmpel Kyro 1, no i musze powiedzieć, że we wszystkim oprócz je%^%^%^ 3DMarka (2500/1900 dla GF2) to kyro lepiej biegało.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sam bym sobie kupił takie kyro, bo ten tnt2 to niezła <span style="color:red;">[ciach!]</span>nia na dzień dzisiejszy.

Tak nawiasem mówiać miałem przez jakiś czas GF2 MX, a qmpel Kyro 1, no i musze powiedzieć, że we wszystkim oprócz <span style="color:red;">[ciach!]</span>ego 3DMarka (2500/1900 dla GF2) to kyro lepiej biegało.

Ja tam niewiele wiem o Kyro, ale GF2 MX jest niewiele lepszy od TNT2 ULTRA (albo nawet taki sam) - czyli słaby.

Poza tym wiarygodne testy robi się w grach a nie w benchmarkach (niestety).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to ktos cos wie o tym kyro 2se? bo ja mam rive tnt1 i jesli nie bede mial kasy na nowke sztuke matroxa, to pewnie pierwsza karta ktora sie zainteresuje bedzie wlasnie kyro :)

A nie możesz kupić użuwanej GF2 Ultra albo Ti? Wiem, że lepiej nowe, ale...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie no generalnie moglbym, ale z racji tego, ze glownie na kompie pracuje (lub udaje ze pracuje, co jest nawet czestsze) to chcialbym karte o jak najlepszej jakosci obrazu w 2d a slyszalem, ze w gf jest ona gorsza

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przy dobrym procesorze T&L może się okazać zbędne lub niewielka będzie różnica. Raz testowałem z ciekawości w 3dmarku na software rendering i powiem wam ,że momentami ilość fps była identyczna. Oczywiście ogólnie test wypadł gożej ,ale różnica nie była kolosalna (nawet nie 20%). Wydaje mi się ,że proc AMD + Kyro to jest wymiatacz :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

znaczy że obywatel twierdzi że T&L jest niepotrzebny? - to ciekawe w jaką nową gre obywatel gra, że go nie potrzebuje?

w kazda nowa gre... stara tez. I jakosc nie umarlem bez T&L. Predkosc tez na poziomie...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

znaczy że obywatel twierdzi że T&L jest niepotrzebny? - to ciekawe w jaką nową gre obywatel gra, że go nie potrzebuje?

w kazda nowa gre... stara tez. I jakosc nie umarlem bez T&L. Predkosc tez na poziomie...

To se odpal GTA 3 to odrazu wyrzucisz ten wynalazek na smieci.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja jakoś mniałem Hercules 3D Prophet 4500 na Kyro 2 64MB i byłem zawiedziony.

Karte zmieniłem z Geforca 256 32MB firmy Mint i musze wam powiedzieć że Kyro jest do [gluteus maximus]. Znośnie chodzą tylko FPP i to nie wszystkie.

Karta jest w nich porównywalna z GeForce 2GTS. Ale powiem wam że w niekórych grach np. Rally Trophy (z wpisami w rejestre) jest tragedia na poziomie TNT 2 M64 albo jeszcze gorzej.

Zato kyro pod wzgkędem nasycenia kolorów nie pobije żadna karta. To był szok jaka jest różnica w grze, to był jakiś filper 3D, między Kyro 2 a TNT 2M64 albo GeForce 256.

Za cene kyro lepiej kupić używanego GeForce 2GTS albo Pro albo nowego MX400 64MB z TV-Out

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...