X800 Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 Witam, mam problem mianowicie nie wiem jak sformatowac dysk, bez instalacji Windowsa (XP). Nie mam możliwości załatwienia płytki od 98. Chce tak zrobić bo komp idzie na allegro i nie wiem jak się za to zabrać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 www.bootdisk.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ikceduh Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 Mam pytanie może pomożecie??? Formatowałem C, wszystkie dane zapisałem na F i po wgraniu XP komp nie widzi dysku F... Co mam zmienić ???? może w biosie??????? i jak to się robi ????????? Jestem kipski w te klocki. pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 Witam, mam problem mianowicie nie wiem jak sformatowac dysk, bez instalacji Windowsa (XP). Nie mam możliwości załatwienia płytki od 98. Chce tak zrobić bo komp idzie na allegro i nie wiem jak się za to zabrać. Pod instalatorem XP mozesz usuwac i tworzyc partycje, a pozniej je sformatowac bez instalowania systemu wiec nie widze problemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 Ikceduh sprawdź w narzędziach administracyjnych Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...