yaCaa Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 wczoraj zrobielm formata u ojca na kompie bo sie zalil ze strasznie mu muli internet... (dzialo sie tak jak dzieje sie teraz) no to ja sformatowalem mu dysk. bo bylem pewien ze nasciagal jakis wirusow albo cus.. zainstalowalem winde od nowa i teraz.. jak wlacze kompa to net jest jakas minute.. i do tego strasznie wolny.. przez chwile moge wejsc na jakies stronki.. a po chwili nic nie dziala...zadna stronka sie nie wlacza..gg nie dziala.. poprostu nie ma neta..:/ wymienilem karte sieciowa.. dalej jest to samo.. podlaczylem innym kablem.. dalej to samo.. zamienilem wtyczki w swiczu i nic.. internet explorer i mozilla to samo.. nie mam pojecia od czego to jest :/ moze ktos mial cos podobnego ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EagleBravo Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 masz firewalla?moze to on blokuje brame internetowa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SimooN Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 Masz robale, pewnie instalowałeś windowsXP na kompie podłączonym do neta ;) (i może jeszcze bez SP2?) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yaCaa Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 nie mam firewalla i mam winde z SP2.. :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 Spybot z najnowsza baza + Adaware (tez z najnowsza). Jak ten duet nic nei znajdzie, to daj tutaj loga z HiJackThis, bedziemy myslec. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yaCaa Opublikowano 12 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2005 dzieki chlopaki zainstalowanie windy z odlaczonym netem pomoglo.. zanim podlaczylem neta poinstalowalem latki i antivira i wszystko juz ok.. nie wiem czemu odrazu o tym nie pomyslalem .. zawsze odlaczam a tym razem jakos zapomnialem.. dzieki.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...