kbzium Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zauważyłem, że jak czyta cdromy to mój komp się kołysze jak pijany... :lol2: TO bardzo niedobrze dla dysku. Dysk dałem najnizej jak się da w miejscach na dyski, cd 1 na 2 od góry, a cd2 na pierwszym od dołu. Są 4 miejsca na cd itp. Nadal się kołysze. U kolegi komp jest o wiele cięższy niż u mnie... Moja obudowa jest dosyć wysoka, ale i szeroka, a także długa. NIe wiem dlaczego ale NERO drive speed nie chce działać. Da się ustawić tylko spin down time a szybkość odczytu jest na maxymalnie i nie da się tego zmienić. co z tą obudową, wlać do niej beton czy co? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 Nero nie działa w obudowach ważących poniżej 10kg. Komputer waży tyle ile waży, np z powodu zasilacza 350w jakiś ?aton?... obudowa pewnie z cieniutkiej blachy.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuruś Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 (edytowane) Przykręć do biurka, podłogi ;] Jakiś agresywny ten cdrom ;] może chce na wolność wyjść hehe Edytowane 11 Grudnia 2005 przez qura16 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 Śpieszmy się, sylwester tuż tuż a konurencja nie mała :wink: Hm, to się nazywało środek ciężkości? Radziłbym CD przełozyć jak najniżej to wtedy bedzie działał z mniejszą siłą na wektor przemieszczenia/drgania i się zmniejszy amplituda wychyleń. Ewentualnie CD-rom chce powiedzieć papa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 Ja tak miałem gdy mi buda stała na stelarzu pod biurkiem - moja stara buda (Codezgon) latała podczas używania CD (przy mocnym odczycie) - postawienie budy na podłodze pomogło... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...