blank2424 Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 witam który z nich wybrać??? raczej skłaniałbym się ku pierwszemu ze wzg. na cenę, akasa za 160 troche za duzo;) więc zalman jak Wam sięz nim pracuje na jaką dł wystają pokretła??? pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 1) http://pclab.pl/art10849-5.html akasa 2) http://www.tomshardware.pl/howto/20040615/...troller-16.html zalman ja mam to 2 i jestem happy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fliper_nx Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 szczerze obudwa mi sie nie podobaja w 100 % ale wolalbym akase na wzglad malej ilosci swiatelek choinkowych :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotraspoz Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 Ja bym kupił Akase (zresztą ją mam) :lol: Dlaczego ? Bo posiada czujniki temperatury :) Pokrętła wystaja na 1 cm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpavlo Opublikowano 17 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2005 Witam Mam pytanie czy jak są te panele do regulaci prędkości wentylatorów i są z czujnikami temp. To czy można ustawic w tym panelu tak aby wentylator się kręcił w zależności od temp danego podzespołu komputerowego na którym znajduje się czujnik temp od tego panelu Ogólnie mi o to chodzi że np jak mam do tego panelu podłączony wentyl Od karty graficznej i na niej jest także czujnik od temp to czy jak temp wzrośnie to czy wiatrak zacznie się szybciej kręcić ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Renegat Opublikowano 18 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2005 Nie mam pojecia co lepsze, ale bardziej podoba mi sie Akasa;) Bo ma LED, no ale zalezy na czym CI zależy:P... jak widać są jednak troche inne. Zalman ma wyłączanie wietraków jakimiś prztyczkami, a Aasa wyswietla CI teperature, pewnie też czas. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
podnietek Opublikowano 7 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2008 Czy ktos moglby zmierzyc ile wystaja pokretla w Zalmanie?? I czy one sa plastikowe czy tez alu? (bo pewnie bede musial je przyciac, zeby domknac drzwi w CM Cosmosie 1000) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 7 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2008 W tym 6 kanalowym zalmanie mozna je zdjac , zostaja aluminiowe male poty , zamykam bez problemow drzwiczki w Szefie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
podnietek Opublikowano 7 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2008 To bardzo dobra wiadomosc. Jest szansa na jakas fotke? Wyglada to w miare estetycznie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...