zenobiuszek Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 witam posiadał łacze neo+ 640 ale chcę zmienic na astercitynet pakiet ''twój dom'' neo mam podzielone na dwa kompy w astercity w teym pakiecie jest mozliwosc podłaczenia dodatkowych kompów , moze ktos sie orientuje czy modem bedzie juz miał wbudowany switch czy bede musiał cos dokupywac , a moze monter wszyetko podłaczy przy instalacji z góry dziekuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kingcin Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 z tego co wiem to modem ma wyjście sieciowe i do tego trzeba podłączyć switch. I kupuje się go od aster lub samemu, w przypadku zakupu od aster monter wszystko konfiguruje. Można spokojnie kupić sobie switch'a na allegro (nie wiem ile teraz płaci się w aster ale chyba i tak drożej niż na allegro) i podłączyć samemu gdyż jest to banalne- po podłączeniu dodatkowych kompów automatycznie po otworzeniu przeglądarki otwiera się strona konfiguracji aster i tam po prostu wybiera się dolącznie dodatkowego komputera Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joshua Opublikowano 1 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2006 Pytanie do użytkowników Aster , czy opłata 19 PLN za dodatkowego kompa jest pobierana jednorazowo czy co miesiąc? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...