Kain15 Opublikowano 18 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2002 Intel Wizjoner Przedstawiciel koncernu Intel, Pat elsinger, ogłosił w imieniu swej firmy, że w 2007 roku procesory w pecetach będą pracować z prędkością 10ghz! Gelsinger przyznał że przy tak wysokiej wydajnośći będzie musiał opracować nową architekturę i przenieść produkty w wymiar technologiczny 0,09 mikrometra . Dodał przy tym że nic nie stoi na przeszkodzie by dzisiejsze palmptopy pracowały z prędkością 3ghz. Pożyjemy zobaczymy. Z ostatniej chwili! Dowiedziałem się z niezależnych żródeł że procesory które przekroczą 10ghz będą tworzone na produktach TSMC.( patrz News: 0,09mikrometra już gotowe) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wizjonerek Opublikowano 18 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2002 Intel Wizjoner Przedstawiciel koncernu Intel, Pat elsinger, ogłosił w imieniu swej firmy, że w 2007 roku procesory w pecetach będą pracować z prędkością 10ghz! Gelsinger przyznał że przy tak wysokiej wydajnośći będzie musiał opracować nową architekturę i przenieść produkty w wymiar technologiczny 0,09 mikrometra . Dodał przy tym że nic nie stoi na przeszkodzie by dzisiejsze palmptopy pracowały z prędkością 3ghz. Pożyjemy zobaczymy. Z ostatniej chwili! Dowiedziałem się z niezależnych żródeł że procesory które przekroczą 10ghz będą tworzone na produktach TSMC.( patrz News: 0,09mikrometra już gotowe) tak a my wszyscy wizjonerzy twierdzimy ze nie będzie 2007roku. Kain mam takie zapytanie moze wiecej móglbyś pisać o jakimś sprzecie Ovclk a mnie j o samych nowosciach technicznych ?? to taka mala sugestia :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kain15 Opublikowano 18 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2002 Oczywiście, rozumiem że wolałbyś więcej o sprzęcie, i będzie ale jutro:P A tak przy okazji warto o tym wiedzieć gdyż kto by nie chciał wiedzieć kiedy będzie te 10ghz. A tak przy okazji jeśli umiesz włoski ( w końcu skąd mam te newsy) zajrzałbyś na włoskiego Pc- Intelab. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wizjonerek Opublikowano 18 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2002 Oczywiście, rozumiem że wolałbyś więcej o sprzęcie, i będzie ale jutro:P A tak przy okazji warto o tym wiedzieć gdyż kto by nie chciał wiedzieć kiedy będzie te 10ghz. A tak przy okazji jeśli umiesz włoski ( w końcu skąd mam te newsy) zajrzałbyś na włoskiego Pc- Intelab. :) ok no to poczekamy do jutra. co do tego kiedy bedzie 10GHz to fakt; taka mała ciekawostka bo biorąc pod uwage ze dzisiaj i tak w większości wypadkow ceny są niewspółmierne do wydajnosci a 3/4 Tweakowców na nie poprostu nie stać można takie news'y potraktowac jako ciekawostkę(albo malutkiego news'a). Moje zdolności ling. pozostawię bez komentarza Tobie że umiesz włoski Gratuluje nie wielu ludzi potrafi w tym języku mówić itp. ale to i tak nie zmienia faktu że prosiłbym.......... tak jak wyzej napisałem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kain15 Opublikowano 19 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2002 No i co wizjo, lepiej z tymi newsami? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wizjonerek Opublikowano 19 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2002 No i co wizjo, lepiej z tymi newsami?a takie zapytania to nie powinieś przypadkiem na PRV ?? czy oczekujesz publicznych pochwał albo konstruktywnej krytyki ?? tego typu rozmowy na priv prosze!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...