cosmo-pl Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 Jestem troszeczkę zaskoczony ale Alcochol wyświetla mi tylko 3 tryby nagrywania: DAO/SAO, RAW/SAO, RAW/SAO + SUB. Jak wiadomo tylko ostatni częściowo pozwala przegrać zabezpieczone płyty. Moje pytanie jest takie czy ta nagrywarka posiada w ogóle tryb DAO/RAW i jeżeli tak to czy to jest kwestia sterowników/BIOSu?? z góry dzięki za pomoc i pozdrawiam ps. jeżeli powiniem zadać to pytanie w innym dziale to też dajcie znać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość doink Opublikowano 12 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2005 podepne sie do tematu, czy ktos widzial uaktualnienie firmwaru do tej nagrywarki? google nic nie wyrzuca ;[ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cosmo-pl Opublikowano 12 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2005 (edytowane) No mam nadzieję, że ktoś nam pomoże ja też nic nie mogę znaleźć, nawet strony producenta, chociaż nie wiem czy oni i tak są zainteresowani ulepszaniem, skoro nie starają się o profesjonalną stronkę. Edytowane 13 Grudnia 2005 przez cosmo-pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
facet61 Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 cze tez mam problem z firmwerem do tej nagrywarki .nigdzie nie ma .gdyby ktos jednak znalazl prosze o linka .z góry dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phuong Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 (edytowane) to jest panasonic.Ale na jego stronie akurat do tego modelu nie ma softu... jest info,ze z problemami trzeba sie kierowac do producentow u ,ktorych kupilismy laptopa. :( ale znalazlem ciekawe info. moze komus sie przydac..bo u mnie poki co wszystko ok. :) na to pytanie: http://www.driverguide.com/boards/cdrom10/1631.html taka odp. : http://www.driverguide.com/boards/cdrom10/1759.html "Start your Registry Editor. Locate the UpperFilters value under the following key in the registry: HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Class\{4 D36E965-E325-11CE-BFC1-08002BE10318} If present, delete the UpperFilters Locate the LowerFilters value under the same key in the registry: HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Class\{4 D36E965-E325-11CE-BFC1-08002BE10318} If present, delete the LowerFilters Quit Registry Editor. Restart the computer. NOTE: After you remove the Upperfilters value and the Lowerfilters value, if you notice lost functionality in a particular program, such as CD recording software, you may need to reinstall that software. Otherwise, optical drives do not require drivers other that the cdrom.sys and atapi.sys drivers that are automatically loaded by Windows. " Edytowane 14 Lutego 2006 przez Phuong Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...