dejk's Opublikowano 18 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2002 Chwilowo mam zamist swojego gfa stare dobre voodoo3 3000. Atuz ale probowalem juz wszystkich sterow jakie mozna znalesc w necie chyba i karta dziala dobrze jednak w wlasciwosciahc nie pojawia mi sie zakladka v3 i nie moge ustawic naprzyklad obrazu na TV. Moze to wina systemu ale nieche mi sie robic reinstalki windy skoro niedlugo mam miec spowrotem gf :) Jesli ktos sie na na v3 niehc pomoze , albo jest ajkis programik ktory umozliwia konfig obrazu tv ? sie rozpisalem :) voodoo power !! :D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2002 Jak wroci gf to prawdopodobnie i tak bedziesz musial zrobic reinstal bo pozostalosci po voodoo moga stwarzac konflikty z detkami gf. Podobna sytuacja moze miec miejsce teraz-pozostalosci po gf Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dejk's Opublikowano 18 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2002 zalezy z konfliktem raz z v2 (wspomnienia :lol: ) po zmianie na gf poszlo bez problemu innym razem nie :) mam nadziej ze teraz tez sie uda mialem w miedzy czasie jakiegos intela jeszcze i tez szlo ok. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 18 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2002 http://www.voodoofiles.com/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 18 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2002 to w tej chwili nie musisz instalowac calego packa z driverami tylko same toolsy (3dfx tools) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qb Opublikowano 19 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2002 bez reinstalki WINA sie nie obejdzie wg mnie !! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...