Gość [RONIN] Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Bezsensu. Lepiej było wydać jedno demo.No właśnie z sensem :D Jeśli Ci się nie podoba 3 chapter to nikt Cie nie zmusi do ściągania 6. A takto byś musiał ssać 1.8 GB :) PS. Na ilu DVD wyjdzie ta gra :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mike Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 ' date='21 sie 2006, 22:18' post='2282078'] No właśnie z sensem :D Jeśli Ci się nie podoba 3 chapter to nikt Cie nie zmusi do ściągania 6. A takto byś musiał ssać 1.8 GB :) PS. Na ilu DVD wyjdzie ta gra :lol: oO ? Przecież gdyby były 2 chaptery razem to nie zajmowałyby 1,8 gb. Jak ty to liczysz ? To tak jakby demo danej gry miało 600mb a w full'u było 10 etapów to co full waży według Ciebie 6 GB :>? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 ja już odpalam demko i zaraz powem czy warto :) dobra, zagrałem dosłownie 3 minuty, bo na 23 mam do pracy i powiem, że gra zapowiada się średnio/dobrze, trochę efektów, przyjemna graficzka wzbogacona skakaniem spowodowanym małą ilością pamięci ram? ogólnie chyba będzie można pograć, ale do maxpayne nie ma co porównywać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mike Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Max Payne to klasyka... Nic go nie zastąpi. NIGDY ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2006 (edytowane) uuu, siedze w pracy, myslalem ze przeczytam recke kogos kto pogram dluzej ode mnie a tu pustka :( Edytowane 22 Sierpnia 2006 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KZI Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Ja ściągam demo1, jak się prześpię (jestem po nocce) to coś napiszę ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2006 No to co? Ja pierwszy? Max Payne był bardzo dobrą grą ale El matador nie jest gorszy. Fuckt, są bardzo podobne pod wieloma względami ale jeśli ktoś takie strzelanie lubi to nic tylko grać. Akcja dynamiczna choć trzeba również stosować przyczajkę, na tzw. pałę nie zawsze odniesie oczekiwany rezultat. Muzyka dotrzymuje kroku szybkiej akcji i rozwija się wraz z jej tempem. Fizyka również trzyma poziom i możemy podziwiać efektowne upadki z wysokości, latające przedmioty podczas ostrej wymiany ognia(nie jest to fear ale zawsze coś) no i oczywiście ładne wybuchy podczas rozpi3rduchy. Graficznie to już inna bajka. Max był super ale Matador go przewyższa o głowę. Przynajmniej w moim mniemaniu. Miękkie cienie, hdr bloom, aa, shader'y, przyjemne teksturki, wszystko to daje ładny efekt wizualny. No to tyle ode mnie. A teraz obrazki, jakby powiedział nasz stary znajomy hydro vel hdr o znany w pewnych sferach jako hose a teraz ukrywający się pod jeszcze inną ksywką: "screen'y prosto z mojego komputera". ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KZI Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Zastanawiam się, czy graliśmy w to samo :) Dla mnie dno całkowite, normalnie aż zamulone ;) No dobra, może przesadzam, ale to "cudo" to w stylu Miami Vice albo Bad Boys jest. Imo beznadziejne, a grafa słaba. Moje screeny są u konkurencji: http://www.frazpc.pl/b/164820#bot Może trzeba więcej pograć? Ja już skasowałem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2006 qqrydza- piwko, podzielam Twoje zdanie! KZI- jak zwykle diametralnie inny i dziwny gust. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2006 (edytowane) qqrydza- piwko, podzielam Twoje zdanie! Będziesz miał być Łodzi to daj znać. :wink: Taka moja malusia prośba, jeśli ktoś zdecyduje się pociągnąć demo to niech wybierze to z numerem dwa. Moje oznaczone było jedyneczką i ważyło 966MB. Obaczymy co tam się dzieje. Pozdrawiam. Edytowane 22 Sierpnia 2006 przez qqrydza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2006 grałem w oba i drugie jest w klimatach jakiegoś małego miasteczka, po za tym się niczym nie różni od jedynki - jednym słowem sieka B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KZI Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Hmm, zainstaluje to jeszcze raz, specjalnie sprawdzę ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2006 grałem w oba i drugie jest w klimatach jakiegoś małego miasteczka, po za tym się niczym nie różni od jedynki - jednym słowem sieka B) No to jeśli znajdziesz chwilkę to wstaw może jakieś screen'y prosto z Twojego komputera. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2006 (edytowane) klimatach tego typu: nie chcę mi się robić więcej bo gra jest pusta Edytowane 22 Sierpnia 2006 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KZI Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2006 (edytowane) Zobacz na napisy, na manu, na textury - czy to przypadkiem nie wychodzi też na PS2? Bo mi to śmierdzi starą konsolą ;) Pograłem chwilę i podtrzymuję - nie podoba mi się! Grafa miejscami strasznie biedna, strzelanie słabe, wybuchy z PS2 - eee, lipa ;) Edit: literówka i dopisałem zdanie. Edit2: Pograłem troszkę dłużej i przyznaję - jest lepiej niż myślałem ;) Cudo to nie jest, można postrzelać, ale.... średnie, zobaczymy całość :) Edytowane 22 Sierpnia 2006 przez KZI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Pograłem w demo #1... i ogólnie podzielam zdanie draak'a i qqrydzy...podoba mi się...nie żeby jakaś wybitna gierka ale fajna, relaksująca nawałka...Max mi się podobał - to też...w Maksie był cięższy, poważniejszy klimat...to trochu bardziej coś jak Punisher...i w sumie na to czekałem... zasysam demo #2... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KZI Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Najbliżej tej grze do Bad Boys - takie samo przybliżenie... http://ps2.gamezone.com/gamesell/screens/s24591_1.htm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tripsta Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 (edytowane) jestem na samym poczatku gry i nawet wydaje sie fajna jak na razie , zobaczymy co bedzie dalej Edytowane 30 Sierpnia 2006 przez tripsta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 ja mam taki problem ze nie mogę w ogóle uruchomić gry. po odpaleniu demka przelatują reklamy :] pokazuje się napis loading i to koniec. po wciśnięciu magicznych 3 przycisków pokazuje się menu gry, ale nic nie można przycisnąć. sprawdzałem na dwóch demkach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tripsta Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 praktycznie jestem juz przy koncu w przedostatnim rozdziale i dalej nie wiem jak sie wychylac zza sciany :lol2: , grafika jak widac , muzyka lepiej nie mowic , calkiem niezla ta gra ale max payne zjada to na sniadanie , fabularnie i wogole , fizyka i efekty sa dobre ale czasami ciala sie dziwnie zachowuja po trafieniu z 9 mm odlatuja jakby dostaly z shotguna , jak dla mnie to ta gra jest za szybka ciagle do przodu , przeciwnicy maja chyba x-ray vision albo cos , nie zlicze ile razy zginelem a gram na defaultowym trybie trudnosci , troche nudne pod koniec sie to robi , 7/10 jak dla mnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 mówisz, że wersja "Games Convention" zagościła na Twoim kompie :> ciekawe jakie różnice będą o ile będą względem wersji finalnej ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tripsta Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 mówisz, że wersja "Games Convention" zagościła na Twoim kompie :> ciekawe jakie różnice będą o ile będą względem wersji finalnej ... z tego co sie orientuje to to jest finalna wersja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 :) w sumie to potwierdzasz tym co napisałeś moje słowa z wcześniejszych postów, że po za fajną grafiką to gra ogólnie jest pusta, a ja z takich gier już wyrosłem B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 A JC? Ona nie jest pusta wg Ciebie? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 2 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2006 mówisz, że wersja "Games Convention" zagościła na Twoim kompie :> ciekawe jakie różnice będą o ile będą względem wersji finalnej ... Będzie ładnie ocenzurowana. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 2 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2006 Z tego co wyczytałem to "Games Convention" jest tylko w języku niemieckim i tam została wydana do testów czy coś w tym stylu. A jeśli to jest only for Dojszland to tak jak napisał qqrydza ta wersja była/jest dosyć ocenzurowana ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 2 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2006 I tu się mylisz. Ta niemiecka jest bez cenzury. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 2 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2006 Jakiś przełom chyba że niemiecka wersja nie ma cenzury ;) Co nie zmienia faktu, że normalnej wersji jeszcze nie ma [; :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 2 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2006 O rany. Możliwe, że ja trochę mało uściślam i konkretyzuje moje wypowiedzi. Z tego co przeczytałem ta wersja pokazowa jest "uncut" a wersje rynkowe, właśnie by zdobyły aprobatę organizacji dopuszczającej i określającej ograniczenia wiekowe, będą pozbawione kilku(?) cech. Przypomnę, że starali się o dopuszczenie gry od 16 lat. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbchp250 Opublikowano 14 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2006 Gierka fajna, miejsca na dysku mi starczylo na styk (po instalacji ~2.5GB) wymagania takie sobie, ale gierka srednio zoptymalizowana, wszystko calkiem "sympatyczne", a jak u was z wrazeniami po grze, ?? (temat cos ucichł <_< ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...