snower1 Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 Witam Mam pytanie, otóż niedawno zakupiłem ten właśnie procesorek ale nie wiem co to jest za technologia HT.Czy ktoś mogby mi to wytłumaczyć ?? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BikerBo Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 polecam google link jak nie znasz to www.google.pl dla wersji polskiej www.google.com dla wersji po angielsku www.google.de ten jest po niemiecku www.google.com/firefox a ten ladny www.google.com/linux linux Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ganeon Opublikowano 12 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2005 ht to to co tygryski lubia najbaedziej :D śmieszna sprawa... ja wiedziałem praktycznie wszystko o swoim kompie zanim go kupiłem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ISeeYou Opublikowano 13 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2005 wydac 1000zl na nienajnowszego procka, i pytac sie co to jest HT... :blink: A sadzilem ze ja wiem malo, porownujac swoja wiedze do innych osob z forom... B) Ps. www.google.pl naprawde sa przydatne (I Bezbolesne :rolleyes: ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snower1 Opublikowano 18 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2005 DObra,dobra to moze mi powiecie czy ten procek jest 64Bitowy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koparka Opublikowano 18 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2005 nie jest :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 18 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2005 DObra,dobra to moze mi powiecie czy ten procek jest 64Bitowy a jaki kupiłeś??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 18 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2005 Skoro Socket 478 to nie jest 64 bitowy ;) Technologia HT to drugi procesor - ale tylko logiczny, a nie jak ma to miejsce w np. Pentium D fizyczny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snower1 Opublikowano 18 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2005 Słuchajcie a to jest możliwe że ten procek zdrożał ?? BO jak patrzyłem w ceny to obecnie kosztuje około 804zł a ja go kupiłem w marcu tego roku za 724zł.Jak to jest możliwe ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 18 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2005 teraz sa świeta gdzie go kupiłeś??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koparka Opublikowano 18 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2005 To w marcu go kupiles czy niedawno??? :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snower1 Opublikowano 18 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2005 No kupiłem go przez internet i jest sprawny całkowicie. A kupowałem go 6 miechow temu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...