Prezes_s Opublikowano 19 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2002 A ja używałem wszystkiego!!! Najlepszy jest flash Get, nigdy nie popsuł mi żadnego pliku!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deeejot Opublikowano 19 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2002 DAP !!! http://technology.cyberk.net.pl/Files/dap5.exe tu mozna zessac versje 5.3 !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 19 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2002 Reget Deluxe IMHO rządzi, ale jeśli chodzi o speeda to tylko Internet Download Manager !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyPeR Opublikowano 19 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2002 ja <span style="color:red;">[ciach!]</span>le, co wy widzicie w tym dapie? przeciez to jest najabardziej <span style="color:red;">[ciach!]</span>owy program jaki moze byc do sciagania, po pierwsze zmienia rozszerzenia sciagnietych plikow ( nie wszystkich ale duzo ) po drugie niema szczegolow do sciaganych plikow tak jak flashget tzn pokazuje pod koniec sredni transfer itp po trzecie niema eksploratora ftp tak jak flashget, niechce mi sie dalej rozpisywac bo dap ma duzo wad, uzywalem prawie wszystkich downloaderow, testowalem je i stwierdzam ze najlepszy jest flashget ( najnowsza wersja to 1.4 ). Get right tez jest niezly i ewentualnie NetAnts chociaz niewiem jak teraz dziala jego nowa wersja i czy taka wogule jest :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walczy Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 only flashget ver 1.0 wersje pozniejsze maja spyware i po ich usunieciu przestaja dzialac :( , tylko ver 1 dziala z usunietym spyware :D, nie wiem jak ten program to robi ale na moim 12,8 kb/s laczu wyciaga 30 kb/s i jest to realna predkosc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 a według mnie tylko FlashGet. JEst the best!!! Ciągnie najszybciej!! a błedy CRC?? - w tym programie nie widzi się nic takiego. Raz na duuuuuuużo ściągnięć może jakiś błąd być, ale naprawde żadko!! POLECAM!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiff75 Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 dokladnie FlashGet zajebisty, ale fajny darmowy downloader to StarDownloader warto looknac na niego http://www.stardownloader.com/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lookout Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 DAP r0x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eleazar Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 Wspaniałe są: DAP, Flash Get, NetAnts. Najszybszy jednak dla mnie jest IDM (Internet Down. Menager). Niestety są u niego problemy z FTP .... :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkady Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 FlashGet da best. ściąganie prawym przyciskiem 8) . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 download accelerator - super polecam tak jest DAP jest extra tez mi sie tak wydawało, do czau kiedy nie chciał ciągnąc pliku gdy byl limit userów wykorzystany, po prostu error wyskakiwał i trza bylo jeszce rreaz włączyc sciaganie, a taki flash get gdy sie zdarzy taka sytuacja to sam wznawia połączenie, a ja moge dalej buszować :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 A ja mam Download Accelerator i nie zdazylo sie zeby popsul plik, tez mam stalke i na predkosci mi nie zalezy ale te 500 KB/s sie czasem wyciaga :) a maz zarejestrowany zeby mozna bylo ustawic EXtreme Accelerated Speed ? 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maluszek Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 ja testowałem getright'a, reget'a i leechget'a. ktoś jeszcze testował tego ostatniego? Pozdrawiam M. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 a maz zarejestrowany zeby mozna bylo ustawic EXtreme Accelerated Speed ? 8) extreme accelerator speed umozliwia dzielenie pliku na 10 cześci co jest dostępne tez we flash get Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sammy Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 oczywiście FlashGet :) i wszystko jasne :D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 DAP moze 4,5 krotnie zwiękrzyc transwer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 DAP moze 4,5 krotnie zwiękrzyc transwer... chyba pliku tekstowego :D Pozatym sugerujesz, ze inne tego nie potrafia? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 Mam obu faworytów, DAP używam do prostego ściągania ze stron, a Flashget do FTP i eksploracji stron, bo tylko tak sobie można pociągnąć dokładnie to co się chce za jednym razem a nie chce się teleportem całej strony ciągnąć.Mam obu faworytów, DAP używam do prostego ściągania ze stron, a Flashget do FTP i eksploracji stron, bo tylko tak sobie można pociągnąć dokładnie to co się chce za jednym razem a nie chce się teleportem całej strony ciągnąć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...