Skocz do zawartości
SpEEdO

Download-acceleratory !!!

Rekomendowane odpowiedzi

ja <span style="color:red;">[ciach!]</span>le, co wy widzicie w tym dapie? przeciez to jest najabardziej <span style="color:red;">[ciach!]</span>owy program jaki moze byc do sciagania, po pierwsze zmienia rozszerzenia sciagnietych plikow ( nie wszystkich ale duzo ) po drugie niema szczegolow do sciaganych plikow tak jak flashget tzn pokazuje pod koniec sredni transfer itp po trzecie niema eksploratora ftp tak jak flashget, niechce mi sie dalej rozpisywac bo dap ma duzo wad, uzywalem prawie wszystkich downloaderow, testowalem je i stwierdzam ze najlepszy jest flashget ( najnowsza wersja to 1.4 ). Get right tez jest niezly i ewentualnie NetAnts chociaz niewiem jak teraz dziala jego nowa wersja i czy taka wogule jest :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

only flashget ver 1.0

wersje pozniejsze maja spyware i po ich usunieciu przestaja dzialac :( , tylko ver 1 dziala z usunietym spyware :D, nie wiem jak ten program to robi ale na moim 12,8 kb/s laczu wyciaga 30 kb/s i jest to realna predkosc

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

download accelerator - super  polecam

tak jest DAP jest extra

tez mi sie tak wydawało, do czau kiedy nie chciał ciągnąc pliku gdy byl limit userów wykorzystany, po prostu error wyskakiwał i trza bylo jeszce rreaz włączyc sciaganie, a taki flash get gdy sie zdarzy taka sytuacja to sam wznawia połączenie, a ja moge dalej buszować :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja mam Download Accelerator i nie zdazylo sie zeby popsul plik, tez mam stalke i na predkosci mi nie zalezy ale te 500 KB/s sie czasem wyciaga :)

a maz zarejestrowany zeby mozna bylo ustawic EXtreme Accelerated Speed ? 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam obu faworytów, DAP używam do prostego ściągania ze stron, a Flashget do FTP i eksploracji stron, bo tylko tak sobie można pociągnąć dokładnie to co się chce za jednym razem a nie chce się teleportem całej strony ciągnąć.Mam obu faworytów, DAP używam do prostego ściągania ze stron, a Flashget do FTP i eksploracji stron, bo tylko tak sobie można pociągnąć dokładnie to co się chce za jednym razem a nie chce się teleportem całej strony ciągnąć.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi