gkska Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 (edytowane) Witam wiem że temat był już dziesiątki razy ale nadal nie moge dokonać wyboru, moje propozyćje to: Abit KN8 Ultra Asus A8N-E nForce4 Ultra Epox EP-9NPA+ Ultra nVidia nForce4 Ultra Ktura z tych płyt będzie najlepsza prosze o pomoc. pozdrawiam Edytowane 11 Grudnia 2005 przez gkska Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gkska Opublikowano 12 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2005 prosze niech mi ktoś pomorze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 12 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2005 KtÓraEpox raczej najlepsza, a jak masz więcej kasy to DFI. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mac' Opublikowano 13 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2005 popieram epox imcho za tą kase najlepszy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...