dziadek lucek Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 :unsure: :unsure: Cześć posiadam 1 GB ram pc 400 Kingmax 2x512. Mam możliwośc kupna 512 tez Kingmax za bardzo małe pieniądze. Ale nie wiem czy ja te 1,5 GB wykorzystam. Gram od czasu do czasu ale na wysokich detalach. Poradzcie dokupić te 512 czy 1 GB starcza na dzisiejsze czasy ? Za wszelkie opine będe wdzięczny. :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 Do fear 1gb nie wystarcza a z tego co wiem, to gry beda wymagaly coraz wiecej a nie mnie ramu wiec brac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 (edytowane) kolejne 512 MB Ramu na pewno sie przyda! chodźby w takich grach jak F.E.A.R, Battlefield 2 ... kupuj jak masz okazje! Edytowane 11 Grudnia 2005 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Itheon Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 Jak za bardzo małe pieniądze to nawet jak uznasz ze nie potrzebujesz jednak dodatkowego ramu to możesz go odsprzedać może nawet z zyskiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek lucek Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 CENA 100 ZŁ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 Za 100 zetow to kupuj na pewno sie przyda ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość doink Opublikowano 12 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2005 za te kase naprawde warto, chociazby na odsprzedaz ;D co do gierek to wczoraj sprawdzalem, przy wszystkim na full q4 i call of duty 2 wymagaja raptem 700mb, fear i bt2 sprawdze moze w weekend, sam mam 2x1gb pagefle w windzie wylaczony i wszystko chodzi bez zajakniecia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 12 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2005 BF2 potrafi przekroczyć 1,25GB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 12 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2005 jak to mawiają: ramu nigdy za wiele:) nie przyda się dziś to przyda się jutro! a za tą cene to ... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 12 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2005 FEAR również Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 13 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2005 A nie bedzie problemu z plyta glowna? z tego co pamietam ludzie pisali, ze nforce2 nie lubi 3x512. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corso Opublikowano 13 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2005 No właśnie mnie też to interesuje, czy konfiguracja 3x512 lub 2x1024 będzie się gryźć z Nforce 2? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 13 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2005 chyba ram bedzie chodził w single chanel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bueno Opublikowano 13 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2005 Asus A7N8X-X nie ma duala, wiec powinno byc ok ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paluszek Opublikowano 13 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2005 Najlepiej to sprawdzić czy sie coś nie będzie gryzło. Ale za 100zł to ciekawe :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek lucek Opublikowano 13 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2005 No to co brać nie brać o to jest pytanie. No ale jak nie będzie działać to co ktos kupi ją ?? hehhehe oczywiście po atrakcyjnej cenie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paluszek Opublikowano 13 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2005 Bierz! A w ogóle skąd je kupujesz? allegro czy od kumpla ? Zawsze możesz przed kupnem sie uprzeć, że chcesz sprawdzić. :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek lucek Opublikowano 13 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2005 z Allegro to co jak u mnie na tym asusie z nforce 2 nie będzie działała 3x 512 to ktos odkupi ? Odsprzedam za 100 czyli za ile kupuje ;p hehhe ale może będzie działać. Ide sie o to pomodle hehhehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 13 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2005 (edytowane) Kupuj!! jak ne bedzie dzialac sprzedaz!! Biez!! Ja bym chcial miec taka okazje!! Peace Edytowane 13 Grudnia 2005 przez Maciag Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...