Klawiczek Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 Witam podkrecilem procka Amd Sempron 2500+ (1.75Ghz Fsb 166) na 2.0Ghz na 199Fsb wedlog mnie powino wtedy wyswietlac Sempron 2800+ a tak nie jest czy mozna to w jakis sposob zmienic.I jaka powina byc srednia temperatura procka po takim podkreceniu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
basik Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 pewnie masz stary bios i trzeba by go zaktualizowac. Mysle ze nie masz sie co przejmowac nazwa, bo rozumie ze megaherce dobrze pokazuje ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klawiczek Opublikowano 12 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2005 Tak megaherce dobrze pokazuje a gdzie sprawdzic wersje biosu ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
basik Opublikowano 14 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2005 (edytowane) na twoim miejscu bym sie tym nie przejmowal, wersje biosu w samym biosie lub w programie aida32 / everest Edytowane 14 Grudnia 2005 przez basik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fikoł Opublikowano 14 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2005 sorka za offtop ,a mam pytanie Jaka będzie różnica wydajności (fps) w grach po przesiadce z Athlona 1000 nieręcony na Sempa 2200 niekręcony, a kręcony do 2GHz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wamak Opublikowano 14 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2005 sorka za offtop ,a mam pytanie Jaka będzie różnica wydajności (fps) w grach po przesiadce z Athlona 1000 nieręcony na Sempa 2200 niekręcony, a kręcony do 2GHz Zależy od gry, ustawień w grze, karty graficznej, ilości i szybkości ramu, tak więc nie uzyskasz jednoznacznej odpowiedzi na to pytanie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
basik Opublikowano 15 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2005 Dokladnie. Jesli chodzi o gry to trzeba patrzec na reszte podzespolow. Co do sempa to po podrkreceniu dostaje sporego kopa wiem to sam po sobie 2300+ 1583mhz @ 1919mhz (202x9.5) i odczulem duza roznice. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...