oldskul Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 (edytowane) Jak w temacie, sami zobaczcie. Reinstall windy, oczywiście aktywacja (win oryginalny rzecz jasna) a tu nagle takei kwiatki: A ja myślałem... echh czemu ja nie wiedziałem o tym ;(. Po co ja dałem zarobiś MS ;( Edytowane 11 Grudnia 2005 przez Spylon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zadzwon do ms... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 12 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2005 (edytowane) Thx Sgi, pomogło. :) Winda telefonicznie zaktualizowana. W ogóle MS szit odwalił, trzeba na klawiaturze tel wpisywać nr, a tych cyferek w 3 pupy, automat to obsługuje. Specjalnie zle kody wpisywalem, bo chcialem, żeby się CZŁOWIEK odezwał a nie maszyna. Chciałem ich zbluzgać. Powiedzał mi koleś, żebym next razem sprubował przez neta, jak będę reinstall robił. A już myślałem, że się na nich trochę powyżywam. Ale jak mi się next razem nie będzie chciało przez neta zaktualizować, to zrobię im sajgon w MS(hit) :P. Wróciłem ze szkoły i pierwsze co zrobiłem, to zmieniłem napędy w bios, żeby other system zainstalować, ale na szczęście jest Tweak :), spojrzałem na temat, zrobiłem co trzeba i hula, do czasu... Thx Sgi, pomogło. :) Winda telefonicznie zaktualizowana. W ogóle MS szit odwalił, trzeba na klawiaturze tel wpisywać nr, a tych cyferek w 3 pupy, automat to obsługuje. Specjalnie zle kody wpisywalem, bo chcialem, żeby się CZŁOWIEK odezwał a nie maszyna. Chciałem ich zbluzgać. Powiedzał mi koleś, żebym next razem sprubował przez neta, jak będę reinstall robił. A już myślałem, że się na nich trochę powyżywam. Ale jak mi się next razem nie będzie chciało przez neta zaktualizować, to zrobię im sajgon w MS(hit) :P Edytowane 12 Grudnia 2005 przez Spylon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost Opublikowano 16 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2005 To ja sie dolacze do tematu. Mam ten sam problem z moim XP Pro. Za kazdym razem jak robie format musze dzwonic do microsoftu zeby zaktualizowac. Na poczatku jak kupilem winde nie bylo tego problemu ale juz od jakiegos roku go mam. Wie ktos moze co z tym mozna zrobic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek4 Opublikowano 16 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2005 Ja nie miałem tego problemu dopóki nie wymieniłem płyty głównej.Teraz za każdym razem gdy robię formata musze aktywować winde przez telefon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...