azrael Opublikowano 18 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2002 Co ma zrobic kumpel w przypadku zle sflaszowanego biosu. Probowal wgrac nowa wersje. Po restarcie plyta nie wstaje. Czy jest mozliwosc nagrania biosu do kosci w jakis specjalistycznych serwisach ?? Czy pozostaje mu zakup nowej plyty ?? Jego plyta to MSI6330 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompej Opublikowano 18 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2002 A widziałeś to: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 18 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2002 chyba juz Was wszystkich pogieło z tym "szukaj" dajcie ludziom troche spokoju i wyrozumiałosci niedługo nie będą pojawic sie zadne nowe topici bo wszyscy juz przeciez kiedys było ps. niech sciagnie ze stronki msi bios w wersji z przed flashu i ponownie go wgra -mobo ruszy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompej Opublikowano 18 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2002 Sorki, ale czytam sobe temat dokładnie o tym samym (gościu wgrał zły bios i komp mu nie wstaje)ostatni post jakąś godzinkę temu, potem patrzę a tu nowy temat praktycznie o tym samym :( więc sorki łatwiej jest choćby otworzyć pierwszą stronę "Sprzęt, pod..." niż walnąć nowy topic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeti 666 Opublikowano 18 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2002 Po pierwsze można spokojnie odpowiedziać a nie odrazy zjebać i odeslać do Szukaj bo jak ktoś ma modem to nie ma na to czasu szybciej jest dać nowy temat. A po drugie wstrzymajcie się z tymi rysunkami na 1/2 strony bo nie każdy ma ISDN albo stałke a przez to traci sie duzo czas bo komuś się nie chcialo pisać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompej Opublikowano 18 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2002 Dobra sorki może trochę mnie poniosło, ale ten temat był poruszany niedawno więc... :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 18 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2002 Rozumiem wybuch Pompeja, faktycznie takie posty były i trzeba było troszke poszukać.Zgadzam się też z Bartezjuszem co do tych postów.Kiedyś sie właśnie zastanawiałem nad tym.Niedługo będzie tak że juz wszystko będzie w archiwum i niebędzie miało sensu postawienie nowego topicu bo już będzie takich 10.I co wtedy?Forum praktycznie przestanie istnieć, albo będą tu same <span style="color:red;">[ciach!]</span>ły o aparatch cyfrowych, albo dalczego moja myszka optyczna się świeci :) .A co do Ciebie Azrael to dzisiaj nawed czytałem na pierwszej stronie forum topic i wgraniu złego biosu.Tu: http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=16832 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...