Gość kev Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 podczas gdy partiotion magic przerabiał partycje (chodzi o ten niebieski ekran po włączeniu kompa) to nagle braklą prądu ;/ miałem 2 partycje a teraz 2 szlag trafił i mam dzięki bogu tylko 1 ... co zrobić żeby odzyskadź drugą ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 testdisk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kev Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 hmmm dziwne : mam Winde na C: a to co straciłem miałem na D: zainstalowałem na C partition magic i oczywiście odzyskałem D: ale puste... czyścuteńke... potem ściągnąłem gg i zainstalowałem na D dokładnie tam gdzie było wcześniej i ku mojemu zdziwieniu nagle pojawiło mi sie archiwum gg i cały folder gg ... ale nic innego pozatym... czy moge odzyskać jakośte pliki ? miałem tam 90 Gb ważnych danych ;];];] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masaccio Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 Możesz odzyskać http://www.pcinspector.de/file_recovery/UK/welcome.htm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kev Opublikowano 12 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2005 a jest program który mi same mp3 odzyska ;>??>? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TA_DEK-T1 Opublikowano 13 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2005 hmmm dziwne : mam Winde na C: a to co straciłem miałem na D: zainstalowałem na C partition magic i oczywiście odzyskałem D: ale puste... czyścuteńke... potem ściągnąłem gg i zainstalowałem na D dokładnie tam gdzie było wcześniej i ku mojemu zdziwieniu nagle pojawiło mi sie archiwum gg i cały folder gg ... ale nic innego pozatym... czy moge odzyskać jakośte pliki ? miałem tam 90 Gb ważnych danych ;];];] BAZĘ GG odzyskałeś bo nie znajdowała się na D: tylko na C: \dysku systemowym nie wiem jaki masz system ale np. W XP trzyma takie rzeczy C:\Documents and Settings\......\.....\!!!! Zawsze tak jest nawet gdy program instalujesz na inny dysk - dot. ustawień nie samego programu MP3 morze odzyskasz ale innymi narzedziami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kev Opublikowano 18 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2005 Nie chce morza ... Może się da ale jakim programem odzyskać te mp3 ? Tylko o mp3 mi chodzi bo reszte jakoś przecierpię... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mck Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2006 mam podobny problem tyle że u mnie po przypadkowym resecie padła partycja główna tzn nie mam dysku C a zostały D i E w instalatorze windowsa pokazuje typ partycji nieznany sciągnąlem testdisk dysk z uszkodzoną partycją podłączyłem do innego komputera i uruchomiłem testdisk wybrałem dysk wybrałem "partition table type" na [intel] intel/PC partition następnie analsyse potem proceed, * HPFS - NTFS 0 1 1 2549 254 63 40965687 i oprócz tego jeszcze 2 partycje które sa w porządku na dole pisze structure ok dałem Enter żeby kontynuować i niby wszystko ok tylko dalej dysku c: nie moge otworzyć próbowałem też dać search ale to tez nie pomogło Mam wielką prośbe jakby mógł mi ktos wytłumaczyc jak odzyskac dane z tej partycji bo mam tam troche ważnych rzeczy z góry dziękuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2006 do odzyskiwania danych File Scavenger 3.0 Ontrack EasyRecovery Professional ACTIVE partition recovery pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...