Kosmos Opublikowano 18 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2002 Jak podaje The Inquirer Advanced Micro Devices opatentowała technologię, dzięki której to może w swoich procesorach zaimplementować mechanizmy pracy wielowątkowej(coś na wzór intelowskiego Hyper-Threading). Patent ten AMD opracowało już w 1999r. Ciekawe czy AMD wykorzysta ten pomysł w swoich najnowszych procesorach? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 18 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2002 Miejmy nadzieję, że tak... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phil Opublikowano 18 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2002 http://www.computerbase.de/news.php?id=4369 <- pocytajcie sobie, na 99% bedzie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek198 Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 Pewnie bedzie, :) i fajnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 Na pewno... nie wierze, zeby AMD olalo taki pomysl :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 no ja już dawałem taki temat nie pamiętacie ostatnio chyba z 4 dni temu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek198 Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 Nie pamietam jestem zarejestrowanu od wczoraj :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...