MarciNq Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 Mam problem, bo lewy klawisz mojego MX-a zaczął mi dziwnie klikać. Jedno dmuchnięcie by wystarczyło, ale nie wiem jak ją otworzyć, żeby nic nie zniszczyć. Gdzie są śróbki? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildcherry Opublikowano 12 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2005 Srubki w MX512 znajdziesz z przodu pod naklejka (2) i jedna z tylu - widac otworek - naklejka jest specjalnie nacieta. Sprawdz jeszcze czy samo popuszczenie srubek (ew. jednej z nich) nie zalatwi sprawy. Ja rozkrecilam myszke, przeczyscilam ale niestety nic to nie dalo. W rozwiazaniu problemu pomoglo wlasnie lekkie odkrecenie srubek :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinio Opublikowano 12 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2005 Miałem to samo. Nic nie otwierałem z czasem się wyrobił i teraz klika normalnie:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...