ibanez Opublikowano 18 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2002 Mam taką kerte i problemy z wieloma grami ! Np.Max Payne, Hitman2 nie chodzA ! O co chodzi ??! Reszta śmiga na maxa. Instalowałem różne stery i lipa :( .Czy ktoś miał podobny problem ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek38 Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 Podobno starsze gry nie chcą chodzić na Radeonie, ale u mnie chodzą - np. Half Life, Kingpin - bezproblemowo, dużo lepiej niż na Nvidii... Postala nie próbowałem - aż z ciekawości go wypróbuję... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 A mnie wszystko smiga ze az milo :D Nawet stary jak swiat Soldier of Fortue ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...