Halfi Posted December 12, 2005 Report post Posted December 12, 2005 Witam, zamierzam kupić nowy w miarę duży dysk, na początku zastanawiałem się nad 160gb ale doszedłem do wniosku ze może być i 250gb. i teraz pojawia się pytanie jakiej firmy kupić dysk ?? zależy mi na tym by dysk nie zachowywał się jak traktor i miął przyzwoita wydajność, jak zarazie mój typ to : WD WD2500KS 250GB sATA II 16MB Proszę o opinie na temat tego dysku, a także inne propozycje aha i mam jeszcze jedno pytanie czy SATA II jest kompatybilne w duł z SATA I ?? czy zadziała w ogóle ten dysk z kontrolerem sata I ??? Z góry dziękuje za pomoc. Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
KAMILcom Posted December 12, 2005 Report post Posted December 12, 2005 czy to naprawde tak trudno poszukac Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
scazi Posted December 12, 2005 Report post Posted December 12, 2005 1. Jak chcesz cichy to na pewno nie WD. 2. Popieram przedmowce :-P pozdro. Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...