pawelmo Opublikowano 12 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2005 Witam, Mam Ahead Nero Burning Rom v6.3.1.17 Ultra Edition, nagrywarke Matshita UJDA760 w laptopie TOSHIBA SATELLITE A75S206. problem polega na tym, ze po pierwszej dobrze nagranej plytce zaczyna sie cos psuc. nagrywajac druga plytke nagle (zazwyczaj przy 97-99% nagrania) wiesza sie i nic nie mozna zrobic! Jedyna szansa jest ctrl-alt-del, potem eject nie dziala, trzeba recznie wyjmowac plytke. jest to wina nagrywarki? czy mozna cos zrobic jeszcze czy trzeaba juz wymieniac? z gory dzieki za pomoc! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CeKaeM Opublikowano 12 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2005 Rada wujka Kamila: sprobuj na innym programie testujacym, i po reinstalce systemu - jak nie pomoze wysylaj z opisem "Nie mozna nagrac plyt CD-R, CD-RW" i dolacz do tego plytki na jakich nagrywales i te "nagrane"! Ale firmware probowales juz do tego sprzeta? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikita_Bennet Opublikowano 20 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2005 mam ten sam piecyk. ogolnie jest znosny. nie znalazlem do niego nowego firmware. masz cos nie tak w systemie. u mnie nagrywa kazda plytke jaka wlozylem - zero problemow choc pozostawia wiele do zyczenia w stosunku do tego co mam w stacjonarnym kompie. jedyne co moge dodac to to ze za malo danych podales - jakie plyty, jaka predkosc nagrywania itp pzdrwm Nikita_Bennet Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...