HaTeKa Opublikowano 12 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2005 Witam! Mam maly problem. otoz za kazdym razem kiedy uruchamiam system to windows prosi mnie o zalogowanie. problem w tym ze nie chce sie za kazdym razem logowac! Nie mam ani hasla, ani innych kont uzytkownikow nawet! powiem jeszcze ze przy instalacji kiedy pytalo mnie o nazwe uzytkownika to podalem: Lexus, ale nie chcialo mi przyjac (!?) i musialem wpisac Lexus2005. Pozniej zmienilem spowrotem nazwe na Lexus. Teraz bez przerwy przy uruchamianiu kaze mi sie zalogowac. I tu jest moje pytanie: Czy wie ktos jak usunac to logowanie? DZieki wielkie za jakiekolwie pomysly, a ja ide znow probowac roznych trikow jak to usunac :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 12 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2005 [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon] "LogonType"=dword:00000001 lub 0 nie pamietam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartas39 Opublikowano 12 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2005 Czy wie ktos jak usunac to logowanie?Lub poprostu: panel sterowania -> konta użytkowników -> zmień sposób logowania lub wylogowywania użytkowników -> użyj ekranu powitalnego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SeCoM Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 Witam Ja mam calkiem inny problem. Pojawia sie ekran powitalny, jest jeden uzytkownik ktory nie ma hasla. Klikam na uzytkownika - ladowanie ustawien, za chwile wylogowywanie i zapisywanie ustawien I oto w ten sposob nie mam dostepu do kompa... :( Mial ktos podobny przypadek? Formatowanie to ostatecznosc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matirr Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 wejdz do panelu i do ustawien kont tam usun konto z ograniczonymi prawami i wyłacz konto goscia wtedy nie bedzie ci sie pojawiał ekran powitalny i automatycznie bedzie logowac cie do systemu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SeCoM Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 wejdz do panelu i do ustawien kont tam usun konto z ograniczonymi prawami i wyłacz konto goscia wtedy nie bedzie ci sie pojawiał ekran powitalny i automatycznie bedzie logowac cie do systemu No ale nie moge sie tam dostac :) Nie dochodze dalej niz ekran powitalny :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matirr Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 to znaczy ze sie zalogujesz i cie od razu wylogowywuje??? uruchom tryb awaryjny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raiden Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 może do autostartu ktoś ci wrzucił Logoff.exe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 start/uruchom/control userpasswords2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 start/uruchom/control userpasswords2 a niby jak tam ma wejsc skoro nie moze sie do windy zalogowac?? miałem identiko sytuacje (pobawiłem sie zaawanasowanymi opcjami autostartu) jedynym rozwiazaniem jest w konsoli odzyskiwanie przekopiowanie jednego pliku ( nie pamietam juz którego)-powinienes znalesc na necie odp. info Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 @bartezjusz: W tym poście napisałem jeszcze jedno rozwiązanie co do problemu z pierwszego posta <_< @SeCoM: A jaki to system? Jeśli nie aktywowany Xp x64 to normalka ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...