Skocz do zawartości
HaTeKa

Czujniki Temperatury W Kompie

Rekomendowane odpowiedzi

Siemanko! Wiem ze co poniktorzy moga mnie z tego powodu wysmiac, ale wole sie zapytac i oczekiwac na jakas rozsadna odpowiedz niz nic nie robic. A o co mi konkretnie chodzi? Otoz kupilem sobie obudowe z panelem, na ktorej moge monitorowac stan temperatury na vga, cpu i hdd. Problem w tym ze tak naprawde... nie wiem gdzie to podlaczyc! (a raczej przyczepic/przykleic... po prostu zamontowac) Chcialbym sie dowiedziec gdzie DOKLADNIE trzeba umiescic te czujniki (takie male podluzne) na vga, cpu i hdd aby pokazywaly mi PRAWIDLOWO temperature. Tylko nie mowcie ze pomiedzy procesor a radiator, bo bylem na tyle glupi ze juz _przykleilem_ radiator do procka (ale jezeli tak trzeba to bede jakos probowal :)). Zorientowanych bardzo prosze o porady!!!

Jeszcze tylko podam konfiguracje tak na wszelki przypadek:

CPU: Sempron 3000+

VGA: Hercules Radeon 9800PRO

HDD: Samsung 80 GB

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Grzechu_1990

Odkleić go można wkładając do zamrażarki, czujnik grafy przymocuj na rdzeniu-lub okolice, dysk może w okolicach elektroniki, a na procu to tak w okolicy albo na radiatorze. Chyba będzie dobrze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi