HaTeKa Opublikowano 12 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2005 Siemanko! Wiem ze co poniktorzy moga mnie z tego powodu wysmiac, ale wole sie zapytac i oczekiwac na jakas rozsadna odpowiedz niz nic nie robic. A o co mi konkretnie chodzi? Otoz kupilem sobie obudowe z panelem, na ktorej moge monitorowac stan temperatury na vga, cpu i hdd. Problem w tym ze tak naprawde... nie wiem gdzie to podlaczyc! (a raczej przyczepic/przykleic... po prostu zamontowac) Chcialbym sie dowiedziec gdzie DOKLADNIE trzeba umiescic te czujniki (takie male podluzne) na vga, cpu i hdd aby pokazywaly mi PRAWIDLOWO temperature. Tylko nie mowcie ze pomiedzy procesor a radiator, bo bylem na tyle glupi ze juz _przykleilem_ radiator do procka (ale jezeli tak trzeba to bede jakos probowal :)). Zorientowanych bardzo prosze o porady!!! Jeszcze tylko podam konfiguracje tak na wszelki przypadek: CPU: Sempron 3000+ VGA: Hercules Radeon 9800PRO HDD: Samsung 80 GB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 12 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2005 Odkleić go można wkładając do zamrażarki, czujnik grafy przymocuj na rdzeniu-lub okolice, dysk może w okolicach elektroniki, a na procu to tak w okolicy albo na radiatorze. Chyba będzie dobrze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HaTeKa Opublikowano 12 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2005 Hm... nie bardzo szczegolowa odpowiedz, ale mimo wszystko dzieki! Chyba będzie dobrze. A moglby ktos napisac jak bedzie napewno dobrze? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...