shrekin Opublikowano 12 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2005 Hi, wczoraj chcialem zainstalowac sterowniki omegi do R9700, wiec uczynilem jak zalecali - odinstalowac panel, zostawilem jedynie orginalny driver. zainstalowalem wowczas sterowniki omegi, zrestartowalem komputer i... wprawdzie widoczne byly sterowniki ale we wlasciwosciach ekranu zadnych dodatkowych info, zreszta po restarcie wyplulo komunikat ze nie znaleziono zadnych urzadzen ATI :| odinstalowalem omege, zassalem catalyst 5.12 i instaluje... na koncu instalacji wyrzuca blad ze nie zainstalowano i zalecana jest instalacja stardardowego sterownika vga. w trybie awaryjnym czyszczenie + install nic nie dal. odszukalem, wiec najswiezsze INFy do plyty, VIA 4in1. po instalacji usb2 wylaczylo sie (jakies konflikty), sterownik primary i secondary domyslnie wylaczone i.... ...nie wiem co teraz zrobic :( ktos moze spotkal sie z takim problemem juz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 12 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2005 Namieszałeś. Ja zmieniając sterowniki stare usuwam progsem DriverCleaner i dopiero instaluję nowe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shrekin Opublikowano 12 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2005 (edytowane) wyczyscilem DC przed ponowna instalka driverow + zrebotowalem kompa. podczas instalacji 'Severe' wyrzuca blad 'setup was unable to complete the instalation. try to setup your display adapter witha standard vga driver before running setup' :| kiedy zas probuje podac orginalne drivery przez kreatora to kopiuje kopiuje i konczy komunikatem iz nie mozna zainstalowac tego sprzetu. przyznam, ze pierwszy raz nie potrafie sobie poradzic z takim problemem... :mur: ufff... jednak poradzilem sobie z powyzszym problemem. lekarstwem okazala sie ponowne zainstalowanie SP2 dla XP, a dopiero potem sterownikow ati. z omega nie bede juz probowal, odechcialo mi sie jakos :-) temat mozna wiec zamknac. Edytowane 12 Grudnia 2005 przez shrekin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...