ArthJ Opublikowano 18 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2002 wlasnie mi odbilo, rozebralem przedni panel, atrapki z cdrw, dvd, fdd i se pomalowalem niby chromem. ciekawe jak to wyjdzie :? troche mam stracha ale juz po ptakach :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 18 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2002 hehe maly mod :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wierzba25 Opublikowano 18 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2002 Nie martw się, ja pomalowałem na niby chrom i wyszedł szary :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 18 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2002 wlasnie mi odbilo, rozebralem przedni panel, atrapki z cdrw, dvd, fdd i se pomalowalem niby chromem. ciekawe jak to wyjdzie :? troche mam stracha ale juz po ptakach :) a co cie tak wnerwiło ??? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 18 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2002 nie napisalem wnerwilo, tylko odbilo ;) nudy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 18 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2002 nie napisalem wnerwilo, tylko odbilo ;) nudy... proponuje nerwosol. :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 18 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2002 myslalem ze po pivie ci sie odbilo albo po czym innym :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 18 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2002 oojjj genghiskhan jak sie po browarach odbija to z reguly sie zle konczy:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...