Ant_23 Opublikowano 12 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2005 Witam wszystkich mam nadzieje ze uda mi sie uzyskac ospowiedz :) Mam problem posiadam modem SpeedTouch 510 (router) i chcial bym w nim zablokowac mozliwosc sciagania plikow za posrednictwem sieci P2P czy jest to mozliwe i w jaki sposob moge to zrobic. Prosil bym o dokladny opis a nie omawianie skrotowe - jestem laikiem :) DZIEKUJE ZA WYROZUMIALOSC I TRESCIWA ODPOWIEDZ POZDRAWIAM!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gorgus Opublikowano 12 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2005 mozesz kombinowac. ale to walka z wiatrakami. Najlepsze rozwiazanie to mozliwosc przycinania lacza dla poszczegolnych komputerow. Ale z tego co sie orientuje to twoj router nie posiada takiej mozliwosci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darks Opublikowano 12 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2005 Możesz porty zablokować ale nie P2P... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShKieLet. Opublikowano 12 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2005 Najtanszy router z mozliwościa regulacji transferu dla uzytkowników to Planet BM-500 (ok 550zł) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ant_23 Opublikowano 13 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2005 a czy ten router posiada mozliwosc stalego przypisania adresu do karty sieciowej tak ze inna karta o innym MACu nie bedzie dzialac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...