ktosikowy Opublikowano 12 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2005 Witam mam pytanie czy ktos z Was kręcił sprzecie wspomnianym w temacie??? Reszta sprzetu w sygnaturze. Ja na FSb 200 mhz, mam procka 1900 mhz, (200x9,5) wiecej nie chce płytka piszczy, sądziłem że spokojnie powinien pójśc 2000 mgh, any idea? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuruś Opublikowano 12 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2005 ktosikowy napisał(a): .. powinien pójśc 2000 mgh .. Może napisz co cię ogranicza że nie chce iść więcej? duże V temp. czy co? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ktosikowy Opublikowano 12 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2005 No właśnie nie wiem po przstawieniu np mzonika na x10 save and exit nad piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii piiiiiiiiiiiiiiiii i zworka reset dlatego nie wiem co to moze byc. Moze to wina pamieci? Cas mam 3.0 200 mhz w dualu to 400 mghz jak podnosze np fsb to moze pamieci ni wytrzymuja i z tad ten kominukat. Doprawdy nie wiem co moze mnie ograniczac mnoznik jest odblokowany (mobile) mzna dawac co poł obecnie 9,5 x 200 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuruś Opublikowano 12 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2005 Jak dajesz ten mnożnik 10 to podnosisz Vcore? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ktosikowy Opublikowano 12 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2005 daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:) no własnie ale ze mnie overclocker:) miałem cały czas 1,40:) podniaslem na 1,595 i smiga 2 giga:) thx człowiek uczy sie całe zycie:) ale ze zapomnialem o Vcore:) kurde chyba ida swieta ze o nie mysle walcze dalej ptem podam wyniki:) potestuje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ktosikowy Opublikowano 12 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2005 okej mam 2100 mgz i 1,65 v chyba starczy:) podniosłem prawie o 500mgz jest stabilnie, do ilu mozna podniesc v-core - zdrowy rozsadek? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inesian Opublikowano 12 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2005 Cytat 500mgzpisze sie MHz napiecie podnos az zacznie sie mocno grzac procek ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuruś Opublikowano 12 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2005 Nie zapomnij o temp ;] jak sprawdzasz stabilność? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ktosikowy Opublikowano 12 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2005 stabilnośc 3 dmarki 01,03,05 temepratura: 46 C obroty wiatrka na połowie mocy jak go mocniej podkrece to wtedy dam collerka na maxa na noc moze zapuszcze prime 95 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...