ra-v Opublikowano 12 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2005 Chciałem posłuchać waszych rad, jak profesjonalnie nagrać singla. Okładka na płyte, to jest najłatwiejsze, przejdzmy do rzeczy, moja koleżanka bedzie śpiewać, tekst sie załatwi, jednak jak zrobić tłom, bo wszystko, nagranie i słowa mogę połaczyć i dodac pare efektów za pomocą adobe audition, jednak innteresuje mnie koniecznie jak zrobić tło piosenki, nie mam żadnych instrumentów, może jakies gotowe ktoś ma ?? Dziękuje za odpowiedz z góry... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 12 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2005 Jak chce nagrac profesjonalnie to niech idzie do jakiegos studia nagran. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ouara Opublikowano 12 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2005 stanowczo tylko studio. z tego co pamiętam nie kosztuje aż tak wiele jak mogłoby się wydawać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 12 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2005 Polecam wizyte w studiach Polskiego Radia na Woronicza - z tego co pamietam maja bardzo ciekawe ceny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ra-v Opublikowano 12 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2005 no dobra w takim razie nieprofesionalnie. jeśli chce sam cos takiego zrobić ska wziaść music na tło ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 12 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2005 A nie możesz jej stworzyć w jakimś Music Makerze albo Fruityloops? Wiem, słabe przykłady [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 12 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2005 ejay i inne deejaye z samplami :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 13 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2005 no dobra w takim razie nieprofesionalnie. jeśli chce sam cos takiego zrobić ska wziaść music na tło ? wynajmij muzykow, sam cos nagraj, tylko pliz nie "kradnij" Czeslawowi Niemenowi.... :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 13 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2005 Chcesz to zrobilem utwor w ejayu zajebisty :P Wyciagniesz z niego wokal panienki,podlazysz kolezanki a utwor nazwiesz Ra-Vision :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 13 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2005 wynajmij muzykow, sam cos nagraj, tylko pliz nie "kradnij" Czeslawowi Niemenowi.... :lol:lepiej "ukradnij" Lionelowi Ritchie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NAZIR Opublikowano 13 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2005 Jeszcze lepiej Steviemu Wonderowi. Nawet nie zauważy. :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...