xslimakx Opublikowano 18 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2002 Doradzcie jaka kupic plyte glowna pod P4 2,4 (533) tylko ze nie jestem milionerem wiec nie proponujcie czegos za 100000zl :wink: i jeszcze jaka graficzke byscie proponowali??? Z gory dzieki za info :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 18 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2002 cos na granit bay ? moze a grafike jakiegos radka :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xslimakx Opublikowano 18 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2002 cos na granit bay ? moze a grafike jakiegos radka :-) na granit bay ??? mozna jasniej??? jestem poczatkujacy ;) jesli mam byc szczery to preferowalbym nvidie niz ati a jesli juz radka to jakiego??? I przy okazji powiedz mi na ile daloby sie podkrecic p4 na lepszej plycie??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 18 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2002 a co ci sie nie podoba w ATI? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 18 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2002 nie kupuj nivide ! Kup ATI jest lepsze moje 2,4 na gownianej plycie mam plyte shit poszedl 2,9 ale leko na np granit bay (nowy chipset) intela chodzi powyzej 3Ghz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrazyTomHero Opublikowano 18 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2002 ATI jest rzydkie - heheh zle brzmi: Powiedz ATI - co to wogule jest a teraz NVIDIA - czujesz te moc :D a tak serio to proc bedzie sie lepiej krecil gdy kupisz 400- setke. Odnosnie plyty gl. to polecam cos na Sis'ie 648 (z wypas mapieciami) - Grafika to standard GF 4 ti 4200 - i to wszystko na nieduza kasiore - napewno taniej niz P 4 (533) i p.l. z granit'bayem... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 18 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2002 ATI jest rzydkie - heheh zle brzmi: Powiedz ATI - co to wogule jest a teraz NVIDIA - czujesz te moc :D a tak serio to proc bedzie sie lepiej krecil gdy kupisz 400- setke. Odnosnie plyty gl. to polecam cos na Sis'ie 648 (z wypas mapieciami) - Grafika to standard GF 4 ti 4200 - i to wszystko na nieduza kasiore - napewno taniej niz P 4 (533) i p.l. z granit'bayem... to mo kto sie cofa do sisa 648 ?? garanit bay jeste zdecydowanie lepszy i bardziej wydajny DUAL DDR ! a moze tak nie jest ? A co do grafu nie pakuj sie w NIVIDE jak chcesz koniecznie to sprzdam tanioa 4 ti 4400 kupuj ati duzo lepsza grafika ! i tyle ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord VATer Opublikowano 18 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2002 Polecam jak w podpisie - proc chodzi spoko na 3,0 (choć za długo go nie męczyłem, więc nie wiem jak ze stabilnością pzy 3,0 :lol:). Sprzęt szybki i stabilny na 100%. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 18 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2002 P4PE jest neizly ale ja sie dalej jak chces ztroszke zainwestowac na granit bay Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homer Opublikowano 18 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2002 Abit BE7, BD7-II, ASUS P4PE..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanurwa Opublikowano 19 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2002 No ale czy radek nie jest gorszy do gierek ???? poza tym cena za 9700 Pro jest zaj****ta! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 19 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2002 kanurwa - kur#@ nie pleć bzdur. Radeon gorszy do gier? LOL of the week :mrgreen: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xslimakx Opublikowano 19 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2002 ATI jest rzydkie - heheh zle brzmi: Powiedz ATI - co to wogule jest a teraz NVIDIA - czujesz te moc :D a tak serio to proc bedzie sie lepiej krecil gdy kupisz 400- setke. Odnosnie plyty gl. to polecam cos na Sis'ie 648 (z wypas mapieciami) - Grafika to standard GF 4 ti 4200 - i to wszystko na nieduza kasiore - napewno taniej niz P 4 (533) i p.l. z granit'bayem... ej no nie chodzi o to ze lepiej brzmi slowo nvidia czy ati ale zawsze mialem nvidie tnt pozniej tnt2 i tak dalej :) a niedawno mialem laptopa z ati rage 3d no fakt stare te konstrukcje ale jakos zawsze bylem blizszy nvidi niz ati wiem wiem glupio sie tlumacze ;) moze i warto sprobowac ati moze ktos pozyczyc na 2 dni do testow??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xslimakx Opublikowano 19 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2002 to mo kto sie cofa do sisa 648 ?? garanit bay jeste zdecydowanie lepszy i bardziej wydajny DUAL DDR ! a moze tak nie jest ? A co do grafu nie pakuj sie w NIVIDE jak chcesz koniecznie to sprzdam tanioa 4 ti 4400 kupuj ati duzo lepsza grafika ! i tyle ! a ile bys za to chcial i co do tego jest??? i skad jestes??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 19 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2002 w sumie dorgie plytki 700+ ;) ale bardzo dobre Asusa P4xxx ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 19 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2002 w niemczech radeon9700 nie znam specyfikacji trafila mi sie taka ulotka z takiego sklepu 210euro to chyba nie tak duzo no nie??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 19 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2002 Polecam Asusa P4S8X z sis'em 648, agp 8x, usb 2.0, ata 133, ograniczenie na procka to 3.2GHz wiec raczej dobra plyta--- cos o tym wiem :-) a co do grafy jesli nie masz kasy to radek 9000 albo 8500LE Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funfel Opublikowano 19 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2002 a nieb dawno kupowales kompa... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funfel Opublikowano 19 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2002 kanurwa - kur#@ nie pleć bzdur. Radeon gorszy do gier? LOL of the week :mrgreen:gorszy jezeli brac pod uwage gfx :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 19 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2002 kanurwa - kur#@ nie pleć bzdur. Radeon gorszy do gier? LOL of the week :mrgreen: :lol: Mega LOLEK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 19 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2002 Totalny LOL-ODJAZD (jarałeś LOLe koles czy cos w tym stylu ?) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funfel Opublikowano 19 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2002 dobra nie dolujcie go, gosciu jołka sypnal i tyle :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majdan Opublikowano 19 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2002 to mo kto sie cofa do sisa 648 ?? garanit bay jeste zdecydowanie lepszy i bardziej wydajny DUAL DDR ! a moze tak nie jest ? A co do grafu nie pakuj sie w NIVIDE jak chcesz koniecznie to sprzdam tanioa 4 ti 4400 kupuj ati duzo lepsza grafika ! i tyle !Człowieku my nie mieszkamy w CA tylko w biednej polsce !Tutaj rzadko kto może sobie pozwolić na P4 3.06 + GraniteBay !Różnica w cenie jest bardzo duża między Sis`em a granitebay a w wydajność wręcz niezauwarzalna ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 19 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2002 gorszy jezeli brac pod uwage gfx :D Niech sie NieVidia schowa z FX bo ATi już jedzie z Radeonem 9700Pro z DDR-II i pogromcą FX'a R350 :) Wygląda na to, że ATi skopie luźno tyłek NV 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 19 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2002 grooby widz monotematicko ale dobrzee NV niech skonczy w rynshtocq a ATI przyjedzie z tarcza.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 19 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2002 MaxieX - można po Polsku? Warszawiak, a wysłowic się nie potrafi :P W każdym razie ja się ciesze, że ATi zaczyna być bardziej z przodu niz z tyłu. Może NV wreszcie coś wyda porządnego, a nie podręca ciągle gie-ef dwójki :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vince15 Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 MaxieX - można po Polsku? Warszawiak, a wysłowic się nie potrafi :P W każdym razie ja się ciesze, że ATi zaczyna być bardziej z przodu niz z tyłu. Może NV wreszcie coś wyda porządnego, a nie podręca ciągle gie-ef dwójki :P A co to, tylko Warszawiacy są nieomylni :lol: A tak poza tym sądzisz, że GF4 to podkręcony GF2? Wg mnie jednak jest to spory postęp... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogas Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 Wracając do tematu: radziłbym coś na SIS 648. Sam mam Asusa P4S8X i sobie chwalę. Taniej od chipsetów Intela a wydajność i stabilność ta sama jak nie lepsza. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lookout Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 a co do grafy jesli nie masz kasy to radek 9000 albo 8500LENo chyba raczej juz lepiej ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> 8500LE/PRO niz 9000.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 ATI jest lepsze od NVIDI nie tylko w grach ale porównaj sobie jakość TVOUTU na gf4 i radeon9700 a zobaczysz różnice. A LOL of the week to nie kanurwa tylko DEVASTATOR który twierdzi że"ATI jest niedopracowane i tvout na gf2mx jest znakomity" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...