virus3000 Opublikowano 12 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2005 Zrobilem maly upgrade a mianowicie wlozylem nowa plyty glowna i nowy procesory nie zrobilem reinstalacji systemu i teraz podczas grania w gry sie wiesze :( co moze byc tego przyczyna ?? PS: ram,grafike,dysk hdd,cd-rom, wlozylem z mego starego pc i wiem ze na 100 % sa sprawne PS2: procesor mialem Pentium 1 MMX 188 MHZ a wlozylem Amd k6 266 MHz i pozniej wymienilem go na (chyba) Amd k6-2 ( i tu nie jestem pewien ile ma bo na procku pisze 533 a jak go podlacze to widzi go jako 266 MHz) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr@GuN Opublikowano 13 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2005 zostało ci z starego wpisane , lepiej ustaw sobie 6x100 albo 8x66 zależy jak tam ci proc pociągnie .... a i zrób reinstal sysa bo na nowej płycie że ci sie wiesza tylko to masz szczęście , u mnie trza było od 0 zaczynać....(nawet sie nie bootował z hdd) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virus3000 Opublikowano 13 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2005 zostało ci z starego wpisane , lepiej ustaw sobie 6x100 albo 8x66 zależy jak tam ci proc pociągnie .... a i zrób reinstal sysa bo na nowej płycie że ci sie wiesza tylko to masz szczęście , u mnie trza było od 0 zaczynać....(nawet sie nie bootował z hdd) Mozesz troszke jasniej ??? zostało ci z starego wpisane , lepiej ustaw sobie 6x100 albo 8x66 zależy jak tam ci proc pociągnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr@GuN Opublikowano 13 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2005 zainstaluj na nowo system , i w biosie ustaw 6x100 a jak by sie nie odpalał to clear cmos i na 8x66 that's all Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virus3000 Opublikowano 13 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2005 zainstaluj na nowo system , i w biosie ustaw 6x100 a jak by sie nie odpalał to clear cmos i na 8x66 that's all umnie sie nie ustawia w biosie ttylko na plycie gl a i niemam opcji 6x100 (chyba) jedyne co wiem to tam najwieksze ustawienie to 5,5 ale one dziala tak samo jak 3,5 :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bula i spula Opublikowano 1 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2006 (edytowane) Polecam atykuł http://www.tomshardware.pl/cpu/20001106/amd-03.html Jak się dobrze doczytasz, to można ustawić przy amd na płycie mnożnik 2x, a procesor wtedy włączy swój - 6x. Do tego najwyższa magistrala, jaką obsługuje płyta (zappewne 100 lub 83) Jak nie odpali, to magistrala 83 i wio Edytowane 1 Stycznia 2006 przez Bula i spula Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virus3000 Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 (edytowane) Przeczytalem arta pod linkiem ktory mi dales i musze powiedziec ze nieco mi sie rozjasnilo w glowce :) ale mam pytanie skad moge wziąć w dzisiejszych czasach dobry i mocny wentylator przy ktorym moj AMD k6-2 bedzie chodzil prawidlowo i nie bedzie sie grzal za mocno ? Edytowane 19 Lutego 2006 przez virus3000 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr@GuN Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 (edytowane) niektórzy mają problemy....szukasz chłodzenia na socket A...jest prawie takie same....czy jak wolisz na socket 370 , ten intelowski... ps polecam www.cooling.pl Edytowane 20 Lutego 2006 przez Dr@GuN Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virus3000 Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 to ktore bedzie lepsze ? Socket A czy 370 ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr@GuN Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 TO JEST TO SAMO !! z tym że na 370 będzie każde pasować , a na A ni jestem pewien bo sam sA nie miałem w życiu u siebie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...