Skocz do zawartości
flasy

Grafa 350zl

Rekomendowane odpowiedzi

Jest to najlepsza partia - rev1.2 jeśli chodzi o 9550XT GeCube... sam mam taką i kręci się rewelacyjnie... Chociaż przy takich ustawieniach jak do testów 3DM03 na pewno karta długo by nie pochodziła w grach bez zmiany chłodzenia... dlatego osobiście jadę na standardowych taktowaniach a kręciłem tylko do testów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Grzechu_1990

http://allegro.pl/show_item.php?item=77151557 Gecube 9550XT

http://allegro.pl/show_item.php?item=77460328 9600PRO Sapphire

ktore lepsze i bardziej podatne na podkrecanie?

Czemu uparłeś sie na te kastraty, one mają tylko 4 potoki a 9700 ma ich 8, czyli dwa razy więcej. Nie bierz rzadnej innej w tej cenie tylko 9700.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jesli nie dostanie w tej cenie R9700, to jeszcze zostaje R9500Pro z 8 potokami. Tez bedzie lepsza od tych wymienionych dwa posty wyżej. Fajt, ze już nowej nie dostanie, ale to juz jego wola - nowa, czy uzywana, ale wydajniejsza...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja za 350 zeta kupiłem MEDIONA 9800 XXL (nie mylić z 9800XL) na R360. Był wystawiony na Allegro,potem gość go wycofał, bo miał dość pytań w stylu "a jak się kręci"Chodzi mi o to że warto parę dni poświęcić na obserwowanie ofert, bo czasem można fajnie trafić

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi