Szymoon Opublikowano 18 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2002 Witam, chcialbym kupic mikrofon i sluchawki. Wazne, zeby byly dostepne w dobrym sklepie internetowym (komputronik, sirius itp.). Przedzial cenowy dla calosci ? jeden do 50 zl, a drugi do 200 zl. Obu rzeczy bede uzywal do grania i sluchawki od czasu do czasu do muzyki. Czyli przydalaby sie mozilwosc odmontowania mikrofonu od sluchawek (jesli sa polaczone razem). Wole sluchawki polaczone w calosc z mikrofonem, tak zebym nie musial sie nachylac jesli chce cos powiedziec, a odmontowywac mikrofon, zebym nie musial sluchac muzyki z "czyms" przy ustach :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daethar_Rumarth Opublikowano 18 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2002 Witam, chcialbym kupic mikrofon i sluchawki. Wazne, zeby byly dostepne w dobrym sklepie internetowym (komputronik, sirius itp.). Przedzial cenowy dla calosci ? jeden do 50 zl, a drugi do 200 zl. Obu rzeczy bede uzywal do grania i sluchawki od czasu do czasu do muzyki. Czyli przydalaby sie mozilwosc odmontowania mikrofonu od sluchawek (jesli sa polaczone razem). Wole sluchawki polaczone w calosc z mikrofonem, tak zebym nie musial sie nachylac jesli chce cos powiedziec, a odmontowywac mikrofon, zebym nie musial sluchac muzyki z "czyms" przy ustach :) Ja wiem?, czy odmontowanie mikrofonu by bylo dobre? wlasciwie nie widzialem takich. A jak nie uzywasz tego badyla do gadania to mozesz wtedy pranie powiesic czy cos.. Przyda sie. Jako ze jestem jako takim fanem logitech'a to moze takie?: http://logitech-sklep.home.pl/cgibin/shop?...09&sid=72da3aa0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonzo Opublikowano 18 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2002 Ja mam słuchawki multimedialne "TRACER" - a podobne jak te logitecha ( oczywiście nie taka sama jakość) i też jestem zadowolony. Jeśli nie myślisz o jkaimś profesjonalnym podejściu do nagrywania dzwięku to ci coś takiego powinno wystarczyć. całość - słuchawki polączone ze słuchawkami kosztuje ok. 20 zł :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 19 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2002 ja tam niemogac znalezc sluchawek z mikrofonem firm takich jak sony, czy philips, kupilem duze sloochawki filipsa (uszy wchodza do srodka) i przyczepilem (na te biale plastikowe"tasiemki" zatrzaskowe") do kablaka, polecam wsystkiem :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maluszek Opublikowano 19 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2002 mój qmpel qpił w macro jakieś mt-ki z podbijaniem basu na kabelku (małe pudełko + dwie bateryjki) i muszę przyznać, że za tą kaskę którą dał kopią po [gluteus maximus]. Pozdrawiam M. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...