chrzanek Opublikowano 12 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2005 witam, jakis czas temu zakupilem na allegro zasilacz delta...dluugo trwalo nim do mnie dotarl,ale jak juz dotarl to smiga slicznie. jest tylko jeden problem...kable,a szczegolnie kable zasilajace plyte glowna sa cholernie krotkie. w mojej obecnej obudowie(stary tracer) musialem przeciagnac kabel nad wentylem zeby tylko dopiac zasilke...nie jest to zbyt bezpieczne,a i nie wyglada dobrze. chcialem sobie na swieta sprawic jakas nowa (wieksza) obudowe,ale tam juz nijak kabel nie siegnie do plyty (nf7-s). czy mozna gdzies jakies przedluzki dostac? w moim cudnym miescie nic takiego nie udalo mi sie znalezc... nie chcialbym kupowac zasilki tylko z tego powodu...prosze o rady, thx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SimooN Opublikowano 12 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2005 http://www.adarnet.pl/product_info.php/cPa...oducts_id/12270 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 13 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2005 Ja bym sobie sam poprzedłużał kable i przy okazji wsadził je w jakąś fajną siateczke Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...