Skocz do zawartości
Rafalulan

Problem Z Zainstalowaniem Sterowników Do Ati Radeona 7500

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich, jestem trochę ŚWIEŻY na tym forum. Mam problem z zainstalowaniem sterowników do grafiki.

Kupiłem IBMa T41, Pentium 1,6, 40gb, 512 RAM itd. Wrzucam sterowniki pobrane ze strony IBMa wszystko OKi, ale chce zainstalować inne, np. CATALYST 4.1 lub wyżej, które niby obsługują ta karte i wyskakuje mi błąd, że nie może wrzucić, bo nie widzi jakiegoś pliku INF i mam najpierw wrzucic mu standardowy sterownik ekranu, o co chodzi?????

HELP!!!!!

PLEASE!!!!!

Jak na razie wynik na tym sterowniku w 3D marku 2001 to 3965 :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem jakto robiłeś, ale podejrzewam że próbowałeś instalować sterowniki do "normalnych" kart graficznych - tzn. tych z pecetów.

Do laptopów potrzebujesz sterów od kart mobilnych...

Wklep w googlarze "mobility radeon 7500 drivers" a powinieneś coś znaleźć...

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Robiłem to tak, ze odinstalowywałem wszystkie sterowniki Ati i chciałem wrzucic nowe i wyskakuje

instalator nie był w stanie znaleźć komponentow do instalacji przy bierzącym systemie sprzętowym i konfiguracji oprogramowania. Należy sprawdzić obecność oprogramowania i sprzętu.

zaczynam szukać jak pisałeś FOCUS 85

THX

post-125441-1134462154_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No i dzięki za pomoc!!!! Jak na razie ładny wynik załączam na dole, chyba nie zły jak na tą karte bez żadnego podkręcania, co? (Sterownik ATI 6.14.10.6546) Chyba nie będę już kombinował, chyba że wie ktos na jakim sterowniku do tej karty można lepsze osiągi wyciągnąć.

Jeszcze raz DZIĘKI!!

post-125441-1134484606_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi