Rafalulan Opublikowano 12 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2005 Witam wszystkich, jestem trochę ŚWIEŻY na tym forum. Mam problem z zainstalowaniem sterowników do grafiki. Kupiłem IBMa T41, Pentium 1,6, 40gb, 512 RAM itd. Wrzucam sterowniki pobrane ze strony IBMa wszystko OKi, ale chce zainstalować inne, np. CATALYST 4.1 lub wyżej, które niby obsługują ta karte i wyskakuje mi błąd, że nie może wrzucić, bo nie widzi jakiegoś pliku INF i mam najpierw wrzucic mu standardowy sterownik ekranu, o co chodzi????? HELP!!!!! PLEASE!!!!! Jak na razie wynik na tym sterowniku w 3D marku 2001 to 3965 :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
focus85 Opublikowano 13 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2005 Nie wiem jakto robiłeś, ale podejrzewam że próbowałeś instalować sterowniki do "normalnych" kart graficznych - tzn. tych z pecetów. Do laptopów potrzebujesz sterów od kart mobilnych... Wklep w googlarze "mobility radeon 7500 drivers" a powinieneś coś znaleźć... Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ifrin Opublikowano 13 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2005 POLECAM STEROWNIKI OMEGA. http://www.omegadrivers.net/ OmegaDrivers.net - Home of the Omega Drivers for ATI & NVIDIA desktop/laptop cards. By: Omegadrive Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafalulan Opublikowano 13 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2005 Robiłem to tak, ze odinstalowywałem wszystkie sterowniki Ati i chciałem wrzucic nowe i wyskakuje instalator nie był w stanie znaleźć komponentow do instalacji przy bierzącym systemie sprzętowym i konfiguracji oprogramowania. Należy sprawdzić obecność oprogramowania i sprzętu. zaczynam szukać jak pisałeś FOCUS 85 THX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azazel85 Opublikowano 13 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2005 Do przerabiania sterowników od normalnych kart graficznych na mobilne jest taki program Dhmodtool. Spróbuj tym może pomoże. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafalulan Opublikowano 13 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2005 No i dzięki za pomoc!!!! Jak na razie ładny wynik załączam na dole, chyba nie zły jak na tą karte bez żadnego podkręcania, co? (Sterownik ATI 6.14.10.6546) Chyba nie będę już kombinował, chyba że wie ktos na jakim sterowniku do tej karty można lepsze osiągi wyciągnąć. Jeszcze raz DZIĘKI!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...