wojs Opublikowano 18 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2002 Szukam sterowników do tego laptopa pod W98. Żadne nie pasują. Te z W95 też nie chodzą. Czy ktoś zna może ten sprzęt i mógłby mi podac linki. Z góry dzięki :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilk100 Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 Ja mam Dell Latitude Xpi to jest 166 MMx i tam dzwiek wykrywa w 98 na 95 nie patrzylem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojs Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 thx. już znalazłem.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turbo318 Opublikowano 21 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2005 thx. już znalazłem.... 198906[/snapback] Widm jak ma ktoś link z sterownikami do dziwaękaki to bardzo bym prosł o jego podanie. Instalowałem już przynajmniej kilka rodzaji sterowników do tej dzwiękówki i nic :mur: sam już nie wiem może jest zepsuta za pomoc z góry dziękuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 21 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2005 Idz na strone Della i poszukaj jakiegos Wsparcia ew. Support. Po wpisaniu nr seryjnego laptopa masz pelen zestaw sterownikow. Sprawdzone, bo sam znajomemu tak sterow szukalem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...