Problem Opublikowano 12 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2005 Poprosiłbym o dokładne(takie dla kompletnego laika, czyli mnie) instrukcje jak podłączyc DVD Manta Prince 2 do 15 letniego TV Philips'a(jedyne wejście to svideo). Połączyłem kablem DVD i TV i... co dalej? Mam wyszukać program tak jak przy magnetowidzie? Bo próbowałem, ale efekt był mniej więcej taki :mur: . Z góry dziękuje za każdą pomoc!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viking34 Opublikowano 17 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2005 Witam! Spróbuj zapytać TUTAJ pzdr... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolo77 Opublikowano 18 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2005 powinienes ustawic w telewizorze kanał S-video, a w DVD w opcjach wyświetlania wybrac połaczenie s-video (mozesz to takze zrobic z pilota poprzez kilkakrotne nacisniecie klawisza video Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...