TheVastaThor Opublikowano 12 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2005 od niedawna pojawil mi sie klopot, bo w 3 nowych grach nie pojawiaja mi sie filmy w grach (Path of Neo, NFS:MW i POP:THT). nie bylo by wiekszego problemy, bdyby nie to, ze po prostu gra w tym momecie sie stRRRRRasznie tnie a pokaz filmu to stopklatki w trybie slow motion. zaznacze ze inne nowe gierki dzialaja bez zarzutu: GUN, Q4. mam stery 81.89. jesli to chodzi o jakis codek to napiszcie jaki, bo juz nie mam nadziei :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kev Opublikowano 12 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2005 Zmień stery na starsze... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 13 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2005 (edytowane) K-Lite Kodec i Gorgian Knot wraz ze sterami 81.95 powinny rozwiazac sprawe,przeinstaluj jeszcze zwyklego media playera Edytowane 13 Grudnia 2005 przez hydro2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...