Slipkot Opublikowano 18 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2002 Od niedawna bawię się tym prockiem i zastanawia mnie jakie maksymalne napięcie można mu zapodać :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sz@tynbury Opublikowano 18 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2002 Możesz być pierwszym który się o tym dowie. Próbuj sam. Najwyżej go sfajczysz ;D. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czyzyk Opublikowano 18 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2002 Możesz być pierwszym który się o tym dowie. Próbuj sam. Najwyżej go sfajczysz ;D. Dlaczego tak malo podkreciles proca ? Wiecej nie idzie ? Jestem zainteresowany tym prockiem ...i z tego co wiem ma wieksza rezerwe mocy .. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 18 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2002 Możesz być pierwszym który się o tym dowie. Próbuj sam. Najwyżej go sfajczysz ;D. Dlaczego tak malo podkreciles proca ? Wiecej nie idzie ? Jestem zainteresowany tym prockiem ...i z tego co wiem ma wieksza rezerwe mocy .. Mam tego proca kilka dni - AXP 1700+ w 0.13 um ! Jest po prostu suuper ! Temperatura w porównaniu do mojego AXP 1600 jest niższa o jakieś 10-13*C ! Teraz pracuje na AXP 1700@2000 oraz napieciu 1.65V i temp nie przekracza 45*C. Wentyla mam Volcano 7 puszczone na 7V ! 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czyzyk Opublikowano 18 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2002 Możesz być pierwszym który się o tym dowie. Próbuj sam. Najwyżej go sfajczysz ;D. Dlaczego tak malo podkreciles proca ? Wiecej nie idzie ? Jestem zainteresowany tym prockiem ...i z tego co wiem ma wieksza rezerwe mocy .. Mam tego proca kilka dni - AXP 1700+ w 0.13 um ! Jest po prostu suuper ! Temperatura w porównaniu do mojego AXP 1600 jest niższa o jakieś 10-13*C ! Teraz pracuje na AXP 1700@2000 oraz napieciu 1.65V i temp nie przekracza 45*C. Wentyla mam Volcano 7 puszczone na 7V ! 8) Bo ugadalem sie z gosciem z gieldy ze jak dam mu swojego 1800 xp to doplace mu 50 złych i dostane tego 0,13um >> Chyba oplaca sie co nie ?? bo ostro ise napalilem na tego proca ....i od razu wymienie w drugim kompie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 18 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2002 Możesz być pierwszym który się o tym dowie. Próbuj sam. Najwyżej go sfajczysz ;D Dlaczego tak malo podkreciles proca ? Wiecej nie idzie ? Jestem zainteresowany tym prockiem ...i z tego co wiem ma wieksza rezerwe mocy ..Mój chodzi na 1933MHz przy 1.85V od tygodnia - czasami na 1950 - jak się sfajczy to wymienię 8), byle nie był ukruszony. Max przy jakim ładuje się windows 1975MHz P-I-T-E-R zapodał na niego 1.9V i też chodził przy 2000GHz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czyzyk Opublikowano 18 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2002 wiem widzialem Twoj topic ...:) ciekawe jak moje procki beda sie krecic ....ach juz zacieram raczki ...:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonzo Opublikowano 18 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2002 Jedno pytanko. Czy wszystkie te procki 0.13 mikrona są z odblokowanym mnożnikiem fabrycznie ? Bo też nosze się ze zmianą, ale po nowym roku (poczekam jak spadną ceny) :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Falcon Opublikowano 18 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2002 Mam male pytanko, czy ten procek, bede mogl jescze wloszy do leciwej plyty msi k7t v 3.0 .. na stronie msi ie znalalzem adnych informacji ani przeczących ani potwierdzających,, z gory dzieki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holman Opublikowano 18 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2002 Jedno pytanko. Czy wszystkie te procki 0.13 mikrona są z odblokowanym mnożnikiem fabrycznie ? Bo też nosze się ze zmianą, ale po nowym roku (poczekam jak spadną ceny) :D to jak wtedy kupujesz to proponuje zebys kupil juz stepping B0, bo po nowym roku powinny byc juz u nas xp1700/1800 B0, ja jescze troszke wytrzymam chyba choc juz mialem sie rzucic na tego 1700 A0 ;) pozdrowa dla all testerow maxymalnych napiec :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonzo Opublikowano 18 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2002 Jedno pytanko. Czy wszystkie te procki 0.13 mikrona są z odblokowanym mnożnikiem fabrycznie ? Bo też nosze się ze zmianą, ale po nowym roku (poczekam jak spadną ceny) :D to jak wtedy kupujesz to proponuje zebys kupil juz stepping B0, bo po nowym roku powinny byc juz u nas xp1700/1800 B0, ja jescze troszke wytrzymam chyba choc juz mialem sie rzucic na tego 1700 A0 ;) pozdrowa dla all testerow maxymalnych napiec :) Dzięki za pomysła !!! Pewnie tak zrobię. Mam tylko dylemat. Mam MOBO które ni eobsługuje dzielnika 1/5. I jak kupie nowego procka to chcialem go puścić na 166, ale wtedu PCI nie wyrobi. Dlatego pewnie na początek kupie procka a potem jak fudusze wzrosną to i płyte. Wacham sie tylko czy nie czekać na Hammera i pod niego nie kompletować sprzeta.. Pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonzo Opublikowano 18 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2002 Aha, nie odpowiedzieliście. Wszystkie mają fabrycznie odblokowany mnożnik ? Będe kupował na warszawskiej giełdzie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holman Opublikowano 19 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2002 hmm jak jest z mnoznikiem nie wiem szczerze mowiac ale wiem ze moja plytka sobie swietnie radzi z mnoznikami thoroughbredow :), tak wiec i ja polecam na przyszlosc (jak bedziesz mial kase na plyte to pewnie bedzie juz ep-8rda2+) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaT Opublikowano 19 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2002 Maja Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 19 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2002 Aha, nie odpowiedzieliście. Wszystkie mają fabrycznie odblokowany mnożnik ? Będe kupował na warszawskiej giełdzie...Mają tylko nie na wszystkich płytach chce działać mnożnik - na tych na KT400 i NF2 działa - z tego co KAT napisał na EPOX 8K3A też działa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sz@tynbury Opublikowano 19 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2002 Możesz być pierwszym który się o tym dowie. Próbuj sam. Najwyżej go sfajczysz ;D. Dlaczego tak malo podkreciles proca ? Wiecej nie idzie ? Jestem zainteresowany tym prockiem ...i z tego co wiem ma wieksza rezerwe mocy .. Mam płytę na kt266a, memorki które idą max 147mhz na 2-6-2, zasilke 235W i bez odblokowania napięcia max dostępne mam 1,6. I tak w ogóle to jeszcze go serio nie kręciłem. Dzisiaj to zrobię. Na mojej płytce mnożnik można zmieniać bez problemu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalwas Opublikowano 19 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2002 U mnie na Shutlu AK312 v 3.1 jest odblokowany. Wprawdzie max to 12.5, bo płyta chyba więcej nie daje, ale zawsze to coś. Ostatni bios jest z sierpnia :)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...