somisieq Opublikowano 12 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2005 Witam mam tutaj stronke z jackassami które robilem ja i moje ziomki :) zapraszam do zarejestrowania sie na forum i postowania:) www.lol-team.bo.pl :):):) filmiki do pobrania na forum:):) www.lol-team.bo.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzys'az Opublikowano 12 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2005 Poza strona glowna wszystkie strony zawieraja sie w komunikacie "Dział w Budowie bedzie w najblizysz czasie przepraszamy" a jedyna dzialajaca strona (za wyjatkiem kontaktu ale go nie licze bo pewnie od poczatku byl w jportalu) odsyla na forum... na ktorym nie mozna nic zobaczyc bez zalogowania sie :? Z czym do ludu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 12 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2005 Ocenianie w Budowie bedzie w najblizysz czasie przepraszamy... ? ? ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
somisieq Opublikowano 15 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2005 nom Trzeba sie zarejestrowac sie trzeba zeby obejzec filmiki:)=) ale chbya to zmeinie:) dobrze ze powiedizeliscie ale tak stronka w budowie powstanie dzisaij lub jutro:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzys'az Opublikowano 15 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2005 A mozesz mi to po polsku napisac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 15 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2005 Tak nie po polsku to ja nie potrafię. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lori129 Opublikowano 16 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2005 (edytowane) ja tez miałem stronke o ziomach, tylko ze nie zamieszczalismy tam swinstw, tylko takie bardziej smiechowe(ale z kulturą:>) scenki ... ogólnie fajna sprawa, ale pokazuje, ze sie zle dzieje u polskiej mlodziezy. EDIT: Co w sumie jest z jednej strony śmieszne :] Edytowane 16 Grudnia 2005 przez lori129 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 16 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2005 Budujecie te działy, które nie są jeszcze skończone ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lori129 Opublikowano 19 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2005 @somisieq: A to o Was gadali w interwencji ??. Niestety nie oglądam Polsatu i przegapiłem odcinek :]. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 21 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2005 Ja zawsze chciałem zrobić własnego Jackassa ale nigdy nie miałem do pomocy odpowiednich ludzi i przyżądów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwiateusz Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 a forum to śliczny pirat ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...